Acte informatiu a Roses per saber els passos a seguir durant el referèndum de l’1-O, demà passat

Referèndum 1-O

Roses per la Independència organitza un acte aquest vespre, a les 20 hores a la Plaça Frederic Rahola, per informar a la ciutadania que vol votar què és el que ha de fer

Referèndum 1-OFalten dos dies per la celebració del referèndum de l’1-O. Una consulta a la ciutadania catalana per a que decideixi si vol que Catalunya sigui un Estat independent en forma de República.

I un referèndum que la secció local de l’ANC, Roses per la Independència vol que tothom la pugui viure d’una manera pacífic i serena, com qualsevol altre dia d’eleccions, però que donades les circumstàncies dels darrers dies el seu coordinador, Ramon Dachs, ha tingut a bé organitzar un acte informatiu, “ja que hem detectat una certa inquietud entre la ciutadania”, que es portarà a terme a les 20 hores d’avui a la plaça Frederic Rahola.

Un acte informatiu on s’explicarà com es desenvoluparà la jornada, i s’informarà a totes les persones que hi vulguin participar en assolir un bon desenvolupament del referèndum que “tot i que les votacions començaran a les 9 hores, hem de ser-hi als col·legis electorals a les 7 del matí per preparar-ho tot per quan comencin les votacions tothom ho pugui fer sense cap inconvenient”, ha afirmat Dachs.

Entre d’altres punts que es posaran sobre la taula durant l’acte és que  s’haurà de fer en el cas que hi hagi un impediment per poder entrar als centres de votació, on es remarcarà que en cap moment, en cap, s’haurà de fer servir la violència.