Activitats que s’organitzen per Setmana Santa a la comarca de l’Alt Empordà

Guia activitats de Setmana Santa

Més d’una vintena d’actes, entre representacions de la Passió, processons, mercats i fires, són les propostes que ofereixen els pobles de l’Alt Empordà per Setmana Santa

Guia activitats de Setmana SantaLes activitats i tradicions de la Setmana Santa es van iniciar ahir amb la celebració del Diumenge de Ramos.

I per conèixer tots els actes que resten per celebrar-se a la comarca de l’Alt Empordà durant aquests dies de tradició religiosa, el Consell Comarcal i l’associació Empordà Turisme han elaborat una guia digital amb les activitats de Setmana Santa que s’organitzen a una dotzena de municipis de l’Alt Empordà.

Una guia digital que aplega més d’una vintena d’actes, entre representacions de la Passió, mercats i fires, entre altres.
Tot plegat distribuït en dues pàgines perquè a través d’elles es puguin conèixer els principals actes d’aquestes festes de forma molt visual.
Tot i que aquesta guia es pot consultar a través de la pàgina web de l’Associació Empordà Turisme i per les xarxes socials, és pot fer directament clicant AQUÍ.