Actors espanyols de primera línia arriben a Roses amb ‘Una pistola en cada mano’

El darrer film de Cesc Gay, “Una pistola en cada mano”, proposta per aquest dijous, 1 d’agost, de Cine Ciutadella

Cine Ciutadella: Una pistola en cada mano‘Una pistola en cada mano’, del director català Cesc Gay, és un film coral que radiografia la vida sentimental d’uns homes… i d’algunes dones, que al voltant de la quarantena es veuen embolicats en situacions quotidianes que reflecteixen el seu principal conflicte: la crisi d’identitat masculina.

Interpretada per un magnífic elenc d’actors (Lluís Tosar, Ricardo Darín, Leonardo Sbaraglia, Eduard Fernández, Eduardo Noriega, Javier Cámara, Jordi Mollà i Alberto San Juan, i Candela Peña, Leonor Watling, Clara Segura i Cayetana Guillén Cuervo en l’apartat femení), “Una pistola en cada mano” ens ofereix un retrat en clau de comèdia, irònic i sense compassió, sobre les mancances, debilitats i altres “virtuts” dels homes d’avui. De vuit homes al voltant dels 40, desconcertats i perplexos, i de com la seva incapacitat per expressar el que senten els condueix a situacions còmiques que deixen atònites a les dones.

Amb 262.000 espectadors, “Una pistola en cada mano” ja ha aconseguit 9 premis, 2 d’ells internacionals: el Grand Jury Best Performance Award a tot el repartiment del Festival Internacional de Cine de Miami i el Gran Premio del Festival de Cinema Espanyol de Nantes. Ha aconseguit a més un Premi Goya (millor actriu de repartiment per a Candela Peña), 4 Premis Gaudí (millor pel·lícula, guió, actor secundari – Eduard Fernández-, i actriu secundària – Candela Peña), el Premio de la Unión de Actores a la millor actriu secundària i el Premio Continuarà, que atorga TVE a Catalunya.

Com totes les sessions del cicle, la projecció de la pel·lícula s’iniciarà a les 22 h. L’obertura de portes és a les 21.30 h. El preu de les entrades és de 5 € per al públic adult i 3 € per als infants. El lloguer de gandula val 2 €. La venda d’entrades es pot realitzar al mateix recinte o, anticipadament, a través d’ATRAPALO.

Aquesta serà la penúltima sessió del cicle de cinema a la fresca de Roses, que clourà la temporada d’enguany -la de major èxit de públic de la seva història-, el proper dijous 8 d’agost amb la projecció del film “Lo Imposible”.