Suquet de peix de Rose

Adjudiquen les obres per a la construcció del nou col·legi Montserrat Vayreda de Roses

Col·legi Montserrat Vayreda de Roses
Projecte guanyador de Baas Arquitectura de la nova construcció escola Montserrat Vayreda

La nova escola Montserrat Vayreda estarà enllestida per començar el curs 2017-18

Col·legi Montserrat Vayreda de Roses
Projecte guanyador de Baas Arquitectura de la nova construcció escola Montserrat Vayreda

24 empreses es van presentar per optar a portar a terme la construcció de la nova escola de Primària Montserrat Vayreda de Roses, per finalment la Generalitat adjudicar les obres a la Unió Temporal d’Empreses, UTE, Vias i Construcciones S.A. & VOPI S.A.

Aquesta adjudicació després que la Generalitat recuperés, gràcies a la intervenció de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, l’expedient del projecte requisat per la Guàrdia Civil en el registre que va portar a terme l’any passat a la seu de la Generalitat.

La nova escola que serà de dues línies, és a dir, es podran encabir dos cursos de P3, de P4 i de P5, té un cost 44.362.073,73 amb l’IVA inclòs, i tindrà un termini d’execució de 14 mesos. Les obres “després de presentar la documentació, signar el contracte, i fer el replanteig podríem començar, calculo, d’aquí a 1 mes o mes i mig com a màxim”, ha afirmat Mindan, la qual s’ha mostrat “molt contenta, ja que ha sigut un projecte que en la seva tramitació ha tingut mala sort, degut a problemes aliens a tothom –la documentació del projecte que va requisar la Guàrdia Civil – que han fet que es retrasés l’adjudicació”.

Si les obres s’inicien quan ha calculat Mindan, el nou CEIP Montserrat Vayreda, que tindrà una superfície de més de 3.000 metres quadrats i amb equipament exteriors per a la pràctica de diferents activitats esportives i escolars, serà una realitat entre els mesos de juny i juliol de l’any vinent, per començar tot just el curs 2017-2018.