Els adults es fan seu el CAR Jove de Roses

3ª Mostra de Tallers del CAR Jove

Els participants de l'Aula de Teatre d'Adults del CAR Jove de Roses actuant dissabta al Teatre Municipal de Roses

La 3ª Mostra de Tallers del CAR Jove de Roses deixa palès que cada any són més adults els que hi participen a l’Aula de Teatre que s’organitza a la instal·lació municipal juvenil

3ª Mostra de Tallers del CAR Jove
Els participants de l’Aula de Teatre d’Adults del CAR Jove de Roses actuant dissabta al Teatre Municipal de Roses

El passat dissabte es va celebrar al Teatre Municipal de Roses la 3ª Mostra de Teatre del CAR Jove. Un esdeveniment cultural per mostrar a la ciutadania les activitats que es desenvolupen en aquest espai juvenil.

Un espectacle que en el seu primer any va ser un èxit, èxit refermat l’any passat tot i que el format va ser totalment diferent. Com distint al de l’any passat va ser el d’aquesta tercera mostra, on va quedar de manifest que els adults també són protagonistes a les instal·lacions del CAR Jove.

Presentada per la regidora de Joventut, Anna Jorquera, i el dinamitzador juvenil, Jordi Abadal, la 3ª Mostra de Tallers van consistir en la projecció d’un vídeo realitzat per la rosinca Alba Torner sobre totes les activitats que es desenvolupen al CAR. Activitats com una Aula de Teatre Juvenil, una Aula de Teatre per Adults, una Aula d’Estudi, un Buc d’Assaig musical, un Club de Rol, l’EspaiArt dedicat al dibuix, una Ludoteca,  un curs de DJ’s i Informació Juvenil, entre d’altres.

Tot seguit de l’emissió del vídeo les components de l’Aula de Teatre Juvenil, només composat per noies, ja que sembla que els nois són més tímids, van representar l’obra “Ja n’hi ha prou”, dirigida per la dinamitzadora juvenil Rosa Cruzado sobre un text d’ella mateixa i l’altre dinamitzador, Nèstor Morales.

Una obra representada per actors juvenils que va donar pas a l’espectacle interpretat per una colla d’adults, concretament 15 dones i 3 homes, els quals van participatr a l’Aula de Teatre sota la direcció de l’Ignasi Tomàs i l’Anna Vicens. Espectacle que sota el nom “Big Bang”, va consistir en la representació de diferents ‘sketchs’ en el que va quedar de manifest que, a part d’aprendre diferents tècniques teatrals, s’ho han passat d’allò més bé assistint a l’Aula de Teatre, de tal manera que, com diu l’enunciat, els Adults s’han fet seu el CAR Jove de Roses.