Afrontar i veure el càncer des d’un punt de vista positiu a través de la meditació

Fundacio Roses contra el Càncer

Michelle Sánchez en un moment de la xerrada a la Fundació Roses contra el Càncer

La psicoterapeuta Michelle Sanchez ensenyarà als malalts i familiars de càncer de Roses a veure la malaltia d’una manera positiva través d’un Taller de Meditació a la seu de la Fundació Roses contra el Càncer

Fundacio Roses contra el Càncer
Un moment de la xerrada sobre la meditació, a la Fundació Roses contra el Càncer

Michelle Sánchez és psicoterapeuta que treballa “amb diverses tècniques per ajudar a les persones, tant física, emocional com espiritualment”. I ahir a la tarda va oferir una xerrada a la seu de la Fundació Roses contra el Càncer per explicar en què consisteix la tècnica de la meditació.
Unes paraules davant de malalts i familiars de càncer de Roses que van ser l’antesala del Taller de Meditació que portarà terme tots els dimecres a partir del proper dia 30, a les 18 hores, a la mateixa seu de l’entitat oncològica, ubicada al carrer Pescadors nº 13.

Sánchez va explicar als assistents que mitjançant la meditació, “un cop hem après a meditar podem veure els nostres problemes, les nostres dificultats, la nostra malaltia d’una manera diferent, des d’un altre punt de vista i no veure només el drama”.

Una tècnica, la de la meditació, va remarcar la psicoterapeuta, “que ajuda a calmar l’ansietat i a ser més positius, a ser conscients que hem de canviar la manera de pensar davant d’un tràngol que potser estiguem passant a la nostra vida”.

La psicoterapeuta Michelle Sánchez durant la xerrada sobre la meditació
La psicoterapeuta Michelle Sánchez durant la xerrada sobre la meditació

El Taller de Meditació consistirà en ensenyar, explicar als malats i familiars de càncer de Roses tot al voltant d’aquesta tècnica “perquè en occident no és tan habitual fer meditació com a l’orient, que mediten des de fa milers d’anys. Aquí, en canvi, és una tècnica prou nova, i per això el que farem serà contestar totes les preguntes que es fan les persones sobre la meditació, què és, per a què serveix i que es podem aconseguir a través d’ella”, va explicar Michelle Sánchez.

L’objectiu és ensenyar a meditar a cada una de les persones que assisteixen al Taller, per després “practicar-ho a casa tot i que sigui cinc minuts, però que sigui un plaer fer-ho”, va assenyalar la psicoterapeuta.

Totes les persones interessades en assistir al Taller de Meditació han de fer la seva reserva trucant als telèfons 972 15 12 95 i 619 18 29 38, ja que les places són limitades.