Agents turístics xilens i argentins visiten Roses

Operadors turístics xilens i argentins al Centre Lúdic d'en Coll

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses rep al llarg de la jornada d’avui divendres, la visita d’un grup d’agents turístics provinents de Xile i Argentina, tots ells especialitzats en el sector dels viatges d’incentius i d’empresa. Al llarg del dia, els operadors estan visitant la badia de Roses en barca, així com el Centre Enològic i Lúdic Mas d’en Coll.

Operadors turístics xilens i argentins al Centre Eològic i Lúdic de Mas d’en Coll

L’organització d’aquesta activitat està emmarcada dins del programa d’actuacions del Girona Convention Bureau, entitat dedicada a la promoció de les comarques gironines com a receptores de congressos, convencions i viatges d’incentiu. Aquest és precisament un dels àmbits pel qual està apostant Roses com a destinació turística en els darrers anys, sobretot a partir de la incorporació del Teatre Municipal com a Centre de Congressos.

D’altra banda, l’Àrea de Turisme de Roses rebrà el proper dilluns 26 de novembre rà els responsables de la companyia de creuers Windstar Cruises, amb l’objectiu de donar a conèixer l’entorn i les potencialitats que Roses pot oferir als hostes d’aquests exclusius creuers.