Agustín Jíménez omple de riures el Teatre Municipal de Roses en favor de la Fundació Josep Carreras

Agustín Jiménez
Agustín Jiménez al Teatre Municipal de Roses

L’actor i còmic Agustín Jiménez va presentar a Roses el seu darrer espectacle, Antologia. Dues hores d’humor que van omplir de riures  un Teatre Municipal ple de públic

Agustín Jiménez
Agustín Jiménez al Teatre Municipal de Roses

Ple.

Així es resumeix l’èxit de convocatòria que van tenir les Associacions Culturals de Roses, Wendy’s i Pim Pam Pum, en l’organització de la 4ª Nit de l’Humor, que sota el títol “Un Somriure contra la Leucèmia”, té la finalitat de recaptar fons per a la Fundació Josep Carreras, entitat sense ànim de lucre que treballa per aconseguir que la leucèmia sigui una malaltia curable.

Dues sessions van programar els responsables de l’espectacle al Teatre Municipal de Roses. I dues sessions en les que van fer ple. Només 40 entrades, al preu de 15 euros amb antelació i 18 a la taquilla, es van deixar de despatxar.

L’actor i humorista, Agustín Jiménez, va emplenar l’auditori de la sala teatral en la que va presentar el seu darrer espectacle, ‘Antologia’.

Agustín Jiménez
Teatre Municipal de Roses ple de públic

L’artista va explicar, alhora de presentar el seu show, que presentaria una selecció del millor del seus monòlegs. Va barrejar un guió molt bé representat, farcit d’escenes clàssiques sobre l’edat, la condició social, el sexe i introduint, com es preveu en un espectacle on es demana la participació del públic, frases improvisades.

Perquè Jiménez va demanar reiteradament la interacció del públic amb ell, com abans de l’espectacle havia fet ell amb el respectable.

L’humorista va fer d’improvisat acomodador des de l’escenari a les persones de les primeres files, va repartir ‘gominoles’ entre el públic, i va esperar, pacientment que tothom estigués a la seva butaca per encetar el show.

Agustín Jiménez
Els organitzadors al final de l’espectacle

Agustín Jiménez va saltar a la fama gràcies a les seves aparicions en Paramount Comedy y El Club de la Comèdia. Ha estat col·laborador habitual de programes de televisió com ‘La noche de Fuentes’ i ‘UHF’ i en la sèrie ‘Mis adorables vecinos’, i en teatre ha participat en ‘5hombres.com’ i ‘Els irrepetibles de Amstel’ entre d’altres.

Jiménez va deixar palès de la seva professionalitat, una qualitat que va agrair el respectable emplenant la sala de rialles.

Al final de l’espectacle, els organitzadors, amb Alfons Gómez al capdavant, van pujar a l’escenari recordant als nostres éssers estimats, que ja no són entre nosaltres a causa de la leucèmia o qualsevol altre tipus de càncer. Així, no es va oblidar de la desaparició de la persona la qual va ser l’origen d’aquests espectacles d’humor que s’organitzen a Roses en favor de la Fundació Josep Carreras, el seu pare.