Ahir diumenge es va dur a terme, fins al moment, l’últim acte de suport al personal de la Residència Pi i Sunyer de Roses

Residència Pi i Sunyer de Roses
Quart més consecutiu en que una quinzena de vilatans van agrair i donar suport al personal de la Residència Pi i Sunyer de Roses

Per quart diumenge consecutiu una quinzena de veïns i veïnes de Roses agraeixen la tasca del personal de la Residència Pi i Sunyer per cuidar i protegir a la gent gran de la Covid-19

Ahir es va tornar a repetir l’acte d’agraïment i suport envers tot el personal (sanitari, de neteja, de cuina i la mateixa direcció) de la Residència Pi i Sunyer a càrrec d’una quinzena de veïns i veïnes de Roses.

I com l’última vegada, va ser un acte protagonitzat per la música. Primer, els vilatans que van protagonitzar l’acte va posar, amb un ajuda d’una altaveu la cançó ‘Et queda tant per viure’, que el grup italià Il Volo va interpretar per al disc de La Marató l’any 2016.

Una música que, com en les anteriors ocasions, va fer sortir al personal i el director de la Residència, Josep Marés, sinó també als veïns dels edificis del voltant per sumar-se a l’acte.
I de nou, la Mercè Fàbrega va ser l’encarregada de llegir el següent text, redactat per a l’ocasió:

Hola,

Estem aquí de nou per recordar-vos que no esteu sols, tots nosaltres i els molts que voldrien estar avui aquí, mai estarem prou agraïts per la tasca que porteu a terme amb tant afecte cap els nostres majors, us demanem que continueu amb força fent aquesta tasca, continueu somrient dons ja sabeu que és la millor medicina per tot.

De nou, us tornem a donar les gràcies a les infermeres i infermers, als metges, al personal de neteja i al de cuina, i també a la direcció de la Residència, compteu amb tot el nostre suport i reconeixement.

Fins aviat!

Amb aquest Fins aviat! els veïns i veïnes de Roses que han protagonitzat aquest acte de suport al personal de la Residència Pi i Sunyer, van voler dir que fins al moment, i consensuat amb la direcció del centre geriàtric, no es tornarà a repetir aquest acte.

Un acte que ahir va finalitzar amb la cançó ‘Color de esperanza’ de Diego Torres, que va fer ballar amb més d’una.