Ahir es va inaugurar el Girocamping més internacional, amb 130 expositors i una gran oferta d’activitats

Girocamping 2017

Moment de l'acte d'inauguració de Girocamping 2017

Es mostren fins diumenge al Palau de Fires  les darreres novetats del sector, cada cop més especialitzat

Girocamping 2017
Moment de l’acte d’inauguració de Girocamping 2017

La cinquena edició de Girocamping, la Fira del sector del càmping i parcs de vacances única en les seves característiques a l’Estat espanyol, va obrir ahir les seves portes amb el repte de mostrar les darreres novetats del sector i de continuar el camí per aconseguir posar el càmping “de moda” a Catalunya. La Fira, organitzada per l’Associació de Càmpings de Girona, se celebra del 2 al 5 de març al Palau de Fires de Girona, amb 130 expositors i un gran nombre d’activitats. Els primers dos dies està adreçada als professionals i el cap de setmana a tot el públic.

La inauguració va anar a càrrec de l’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila, el director executiu de l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat, Patrick Torrent, i el president de l’Associació de Càmpings de Girona, Miquel Gotanegra.  En els seus parlaments les autoritats van destacar la gran innovació del sector, el gran lideratge i esforç dels càmpings gironins per crear productes nous i també la seva excel·lència i exemple de model sostenible.

Girona es converteix un any més en el gran aparador del món del càmping. L’edició de Girocamping d’aquest any reuneix expositors de tot l’Estat espanyol i de diferents països europeus com França, Portugal i Itàlia. A més, la regió italiana del Vèneto és la destinació convidada de Girocamping. Precisament l’Associació de Càmpings de Girona va organitzar el passat mes de setembre una visita a aquesta zona italiana per conèixer de prop els càmpings que s’hi ubiquen que també tenen una gran qualitat i han rebut importants reconeixements internacionals.

Girocàmping s’han convertit en un referent del sector del càmping i dels parcs de vacances del sud d’Europa. S’organitza amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l’Agència Catalana de Turisme. És l’única fira del sector amb el format mixt, tant pel professionals com per als clients dels càmpings.