Ahir va finalitzar la major concentració surfera femenina, la ‘Sweet Aloha’, que es desenvolupa a l’Alt Empordà

Sweet Aloha

Les dones participants es van acomiadar ahir de la 4ª ediciço del Sweet Aloha

La Sweet Aloha, que és el quart any consecutiu que se celebra a Sant Pere Pescador, aplega cada any més fans i seguidores

La trobada femenina de Surf Sweet Aloha va arribar a la seva fi ahir diumeng.

Noies arribades de diferents punts del país, de diferents edats, tant aficionades, principiants com a expertes en els esports aquàtics, van celebrar durant tres dies el que ja és considerat com un autèntic estil de vida.

Després del sopar de gala de dissabte i d’un concert amb bona música tribut a Queen, les participants es van despertart ahir diumenge a primera hora per a no perdre’s el SUP Ioga en l’espectacular piscina del Camping Resort & Spa La Ballena Alegre.

En finalitzar la sessió, van continuar amb activitats en el mar com a surf, kitesurf, windsurf i skimboard, a més d’altres en terra com a Zumba, Bodi Balanç, Longboards i Skate.

Sens dubte, aquests dies van ser un continu de viure experiències i moments inoblidables que van fer d’aquesta 4a edició el millor fi de l’estiu de 2019.

Totes  les noies van poder triar i experimentar durant 3 dies amb els esports que més els hi agraden, entre kitesurf, windsurf, surf, skimboard, pilates, crossfit, supyoga, busseig, etc. Tot això en el marc incomparable que ofereix la Costa Brava.

Any rere any, la trobada va guanyant adeptes, arribant en aquesta ocasió a les gairebè 200 “sweetriders”, demostrant així que aquest estil de vida es troba en ple moment d’auge. A més, l’organització ofereix sempre el millor material i les millors escoles de cada disciplina per a celebrar un esdeveniment segur i professional.

Aquesta trobada, per quart any consectiu, va esdevenir una perfecta ocasió per a conèixer noies d’altres llocs amb els mateixos interessos, els mateixos entreteniments i el mateix estil de vida.