Aitana s’embutxaca a les seves fans a la Ciutadella de Roses en el tancament de la 14ª edició de Sons del Món

Festival Sons del Món
La jove cantant de Barcelona, Aitana, va tancar la 14ª edició del Festival Sons del Món

Aitana va posar el punt final al Festival Sons del Món, que per segon any consecutiu es va celebrar exclusivament a la Ciutadella de Roses

La jove cantant Aitana va presentar ahir, en l’últim concert de Festival Sons del Món el seu disc ‘11 Razones’.
La cita amb els seus incondicionals, adolescents acompanyats dels seus pares que van fer penjar per cinquena vegada en aquesta edició de Sons del Món el cartell de ‘Sold out’, va començar precisament amb ‘11 Razones’, tema que dona títol al disc i la gira que porta a terme arreu del territori nacional. Aitana que va sortir amb un top i una falda plena de les cireres que va popularitzar la mítica discoteca Pachà en fer-les servir com a logotip, va continuar amb ‘Cuando te fuiste’, després del qual , la jove cantant de Barcelona va confessar que per aquest concert “ha venido mucha gente de mi familia a verme, y entonces quiero hacer un concierto muy especial en este recinto tan increíble, y ésta noche os prometo que lo vamos a pasar muy bien, y gracias, de verdad, por haber sido valientes y estar aquí con nosotros, gracias”.

Festival Sons del Món
Des del primer minut, Aitana es va embutxacar a les seves joves fans

Dit això va cantar ‘Mejor que tu’ i ‘Corazón sin vida’, tema que surt del mític ‘Corazón partío’ d’Alejandro Sanz, per després sonar ‘Teléfono’, tema que va significar el tret de sortida d’Aitana com a artista en solitari l’any 2018, després de participar en la 9ª edició del concurs ‘Operación Triunfo’, on va quedar segona.
Després de tres temes més sense pausa va arribar el torn d’un dels medleys (popurris) i versions que fa Aitana en aquesta gira, i fent partícip al públic interpretant ‘Presiento’ i ‘Más de lo que aposté’, per continuar ‘Con la miel en los labios’.

Abans d’interpretar el tema ‘Si tu la quieres’ va tenir un record pel seu avi, recentment mort, i que arran de tot el succeït durant la pandèmia el hi va dedicar a ell i a tots els éssers estimats perduts aquest últim any.

Però, el moment més sentimental de la nit va arribar amb ‘Vas a quedarte’, on el públic la va acompanyar a l’uníson, i que va ser l’antesala del punt final de la seva actuació, que va cloure després d’una hora i mitja sobre l’escenari amb el tema ‘Más’.

I amb més ganes d’Aitana es van quedar les seves joves incondicionals que van assistir per veure a la seva ídol musical en el concert que va posar el punt i final a la 14ª edició del Festival Sons del Món, i la segona que se celebra de manera exclusiva a la Ciutadella de Roses.