Ajuda a millorar la Piscina de Roses invertint 3 minuts en respondre una enquesta amb la possibilitat de guanyar un regal

Piscina Municipal de Roses

Un enquesta que servirà per millorar els punts dèbils que pugui tenir la Piscina de Roses

Piscina Municipal de RosesAquest passat dilluns la Piscina Municipal de Roses van endegar una enquesta de satisfacció entre el seus abonats i usuaris per tall de saber la valoració que aquests fan de la instal·lació aquàtica.

Una enquesta que aquest any es pot contestar de manera online clicant AQUÍ, tot i que també es pot fer dirigint-se a la Piscina, a on les noies de recepció proporcionen l’enquesta que de manera anònima (no cal posar noms no cognoms) es dipositarà a la bústia específica que hi haurà al mostrador.

Per omplir-la només es necessita uns 3 minuts. Tres minutets del vostre temps que us permetrà entrar en un sorteig entre tota la gent que l’hagi respost i que hagi proporcionat el seu correu electrònic, per obtenir diferents regals amb articles de la botiga de la Piscina.

Les respostes a l’enquesta, que és de tipus test, seran de gran utilitat per tal de saber quins són els punts forts de la instal•lació per tals poder-los potenciar, així com millorar aquells punts dèbils que puguin haver-hi.