Com ajudar a les persones que pateixen càncer

Fundació Roses Contra el Càncer

La Fundació Roses Contra el Càncer fa una crida a participar en la quarta edició de la campanya “Posem-li pebrots al càncer” 

Fundació Roses Contra el CàncerDurant tot el dia divendres, 2 de febrer, i dissabte dia 3 es tornarà a celebrar a Roses la campanya “Posem-li pebrots al càncer” amb motiu de la celebració del Dia Mundial Contra el Càncer, el dia 4 de febrer.

Per aquest motiu, la Fundació Roses Contra el Càncer fa una crida a la ciutadania per a que s’impliquin en la venda de pebrots que es portarà als supermercats Condis de l’Avda. Jaume I la Gran Via Pau Casals de Roses.

Així, si voleu ajudar a les persones que pateixen càncer i teniu una estona lliure els dies 2 i 3 de febrer podeu contactar amb la Fundació trucant al telèfon 972 15 12 95 per tal de convenir els horaris que us vagin bé i vendre una bossa amb dos pebrots, un de verd i un de vermell, a canvi del preu simbòlic d’1,5 euros.

Aquesta iniciativa de “Posem-li pebrots al càncer” es portarà a terme de 10 del matí fins a les 9 del vespre, per tant, quantes més persones hi participin menys temps hauran d’estar venen pebrots.

Cal recordar que l’any passat es van vendre a Roses un total de 908 bosses de pebrots, que vas significar un total de 1.362 € recaptats.

“Posem-li pebrots al càncer” 

La campanya “Posem-li pebrots al càncer” té com a objectiu fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia i difondre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC (Federació Catalana de Entitats Contra El Cáncer).

En aquest sentit, les aportacions recollides permetran continuar amb els projectes de suport i atenció als malalts oncològics i a les seves famílies. Així mateix, aquesta acció solidària se suma a altres iniciatives que es desenvolupen amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer, que se celebra cada any el 4 de febrer, i que també actuen d’acord amb el codi europeu, destinat a prevenir la malaltia.

Cal assenyalar que a part dels supermercats Condis de Roses, la campanya es desenvoluparà als més dels 400 establiments que Condis té repartits per la geografia catalana.