Ajuntament de Roses, ACOR i la societat civil rosinca en general aniran de la mà per acabar amb els Top Manta d’una vegada per totes

Miquel Gotanegra, president d'ACOR i Montse Mindan, regidora de Turisme

Es vol fer força per canviar les lleis que permetin penalitzar la venda ambulant il·legal

Miquel Gotanegra, president d’ACOR i Montse Mindan, regidora de Turisme

L’Ajuntament de Roses, com l’Associació de Comerciants de Roses, ACOR, l’Associació de Comerciants Indepedents de Santa Margarida i la societat civil rosinca en genral, volen posar acabar amb la problemàtica dels Top Manta, “volem posar solució al problema que pateix el gran centre comercial a cel obert que té la nostra Vila, el passeig marítim”, ha remarcat Miquel Gotanegra, president d’Acor i de l’Estació Nàutica. Per això, els comerciants amb el recolzament del consistori rosinc, han convocat una “manifestació-passejada”, com l’ha definit Gotanegra, que sota el lema “Prou agressions al Comerç” es portarà a terme demà divendres a les 18 hores.
L’objectiu d’aquesta manifestació és “canviar le lleis, ja que les actuals  no afavoreixen que l’activitat, la venda ambulant il·legal, sea punible, es pugui penalitzar i, consecuenment erradicar”, ha manifestat la regidora de Turisme de Roses durant la presentació d’aquesta acció en defensa del comerç.
Un acció “que vol un gran suport, per això ens hem posat al costat de la societat civil i l’hem fer saber al departament d’Interior de la Generalitat, a la conselleria de Treball, a la Direcció General de Turisme, a l’Associació Alt Empordà Turisme i al Patronat de Turisme Costa Brava”, ha afirmat Mindan.
També s’ha procedit des de l’Ajuntament ha notificar aquesta manifestació, per rebre el seu suport, a diferents alcaldes de municipis de la comarca on també pateixen la problemàtica dels Top Manta, com és el cas de l’alcadessa, Sonia Martínez, de La Jonquera, població on més proliferen més venedors ambulants il·legals.

La convocatòria de la manifestació serà, recordem a les 18 hores al monument del Turista i recorrerà el passeig marítim fins a la bocana de Santa Margarida.