Ajuntament, l’EAP de Roses i centres educatius es coordinen a Castelló d’Empúries per fer front a la Covid-19

Reunió a Castelló d'Empúries Covid-19

Un moment de la reunió sobre la Covid-19 celebrada a l'Ajuntament de Castelló d'Empúries

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries va convocar una reunió que va estar dirigida pel director de l’EAP de Roses, Ricard Bonet, i els diferents referents sanitaris d’aquesta Àrea Bàsica de Salut per aquests centres educatius

L’alcalde de Castelló d’Empúries, Salvi Güell, conjuntament amb les Àrees d’Ensenyament i Salut de l’Ajuntament, va convocar una reunió, a petició de la direcció de l’Equip d’Atenció Primària de  Roses, per informar i coordinar sobre el Pla d’Actuació Covid19 que han de seguir els centres educatius.

A la reunió, que va tenir lloc ahir, a més de l’alcalde, la regidora d’Ensenyament, Anna Massot i el regidor d’Ensenyament, David Garre, hi van estarrepresentades totes les escoles i instituts del municipi, inclosa la llar d’infants municipal, així com també les escoles i llar d’infants de Pau i Palau Saverdera.  

La trobada va estar dirigida pel director de l’EAP de Roses, Ricard Bonet, i els diferents referents sanitaris d’aquesta Àrea Bàsica de Salut per aquests centres educatius, incloent personal de pediatria, infermeria i també el Gestor COVID Escolar d’aquesta zona.

En aquesta sessió es va informar sobre els diferents protocols i circuits d’actuació que cal activar en casos de contagi de la Covid-19 als centres escolars i també en cas de detectar símptomes de la malaltia per part d’algun membre de les seves comunitats educatives. L’acte va servir també per a poder aclarir i resoldre molts dubtes que sorgeixen al respecte així com per exposar i compartir diferents situacions que es produeixen o poden succeir amb relació a aquesta situació als centres escolars.

EAP de Roses

L’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Roses ofereix assistència de primer nivell al Centre d’Atenció Primària del mateix municipi, a més dels consultoris locals de Cadaqués, Castelló d’Empúries, Empuriabrava, Palau Saverdera i Pau. Atén a una població aproximada de 34.000 habitants.