Suquet de peix de Rose

Al Carnaval de Roses és impossible… Impossible no passar-s’ho bé!

Carnaval de Roses 2023
La desfilada de divendres del Carnaval de Roses va esdevenir en tot un èxit

La festa, el bon rotllo i fins i tot una temperatura agradable per aquest mes de febrer va acompanyar a les gairebé 4.000 persones que van participar en la desfilada del divendres del Carnaval de Roses

Hi havia ganes de Carnaval, de celebrar el primer Carnaval post-pandèmic, i ahir, en la desfilada de divendres de la festa de Carnestoltes de Roses va quedar ben demostrat en convertir-se la passada i l’estada al port pesquer en tota una festa plena de bon rotllo.

Hi havia tantes ganes de Carnaval que fins i tot algunes carrosses es van plantar en el seu lloc de sortida abans de les 19 hores, que és l’hora que havia marcat l’organització per accedir-hi, dues hores després que en anys anteriors. Segurament, ho van fer per arribar primers a la meta, però en assabentar-se que no es tractava d’una cursa, sinó de festa, la decepció es va dibuixar en la cara dels integrants d’aquestes colles.

La desfilada va transcorre per l’Avinguda de Rhode com ho havia de fer, en una festa de disfresses, balls i xerinola fins arribar al port pesquer, que per segon any consecutiu es va tancar només per participants de la festa, reeditant l’èxit que va assolir l’any passat.

Dues incidències a destacar

Les úniques incidències que cal destacar van ser dues. La primera, durant la desfilada, quan un participant va caure de “morros” en trepitjar-se el cordill de la sabata. I la segona va ocórrer al port en el moment d’encendre’s la cigarreta un altre dels participants. Ho va fer a l’inrevés, i que els sou fumadors ja sabeu quin mal gust té el cigarro quan l’encens per on no toca.

I avui, continua la festa amb la desfilada infantil del Carnaval de Roses, però mentrestant us deixem amb unes imatges de la desfilada d’ahir: