Cinema a la Fresca

Al Carnaval de Roses s’escoltarà per fi bona música gràcies als Elton John de la colla Puntcat

Carnaval de Roses 2020
Aquest futurs Elton John no tenen oïda musical però sí moltes ganes de fer-ho bé

Els membres de la colla Puntcant no tenen aptituds per a la música, però posaran tota la seva voluntat en emular a Elton John i oferir un gran espectacle musical durant el Carnaval de Roses

Els membres de la colla Puntcat han decidit enguany disfressar-se“del Sir, el Sir Elton John”, ens va dir Jaume Teixidó, un dels cap de la colla. Una decisió que, en principi, no havia de comportar cap més problema que confeccionar la disfressa i decorar la carrossa per representar al cantant britànic.
Però, com el nostre Carnaval és la festa més mediàtica de Roses i és conegut arreu, aquesta decisió de la colla Puntcat va arribar a oïdes de l’empresa que gestiona la carrera del cantant britànic.
I resulta que el seu manager té totalment prohibit que ningú, arreu del món, imiti a Elton John si no és que té aptituds per a la música. Llavors es va organitzar una audició a Londres a la que van haver d’anar els membres de la colla Puntcat.

Evidentment, no la van passar, perquè tindran d’altres qualitats, però no precisament per a la música, així que els va denegar el permís per poder emular a Elton John durant el Carnaval de Roses.
Però, com no hi ha res que Don Euro no pugui arreglar, finalment van tornar de Londres amb el document necessari per disfressar-se del cantant durant les desfilades.

Si van d’Elton John, a la carrossa“hem intentat fer un piano amb les seves respectives tecles blanques i negres que, si ho aconseguim fer, sonarà de meravella. I la gent que no el senti, que s’ho imagini”, va dir Teixidó.
En Jaume ens va amagar molta més informació sobre com han decorat la carrossa, perquè vam entreveure que hi havia molta més decoració que només un piano, el que passa és que en Jaume, mentre parlàvem, s’anava posant al davant per impedir que poguéssim veure res (a part del piano). Però feu-nos cas, que hi ha molta cosa a la carrossa.

40 Eltons Johns que aniran enguany a la colla Puntcat, aconseguint, per fi, que pel Carnaval de Roses se senti bona música, ja que evidentment faran playback. Per això, per fer playback no cobraran res, al contrari han de pagar un canon“de 160 euros amb els que ens entrat tot. Els petits però aquest canon va disminuint a mesura que ho fa la seva edat”.

No és el primer cop que ens ho diuen que perquè el Carnaval sigui millor“hauria d’haver molts més, però molts més WC al moll, sobretot per les dones”, va dir en Jaume, que també considera que“el Carnaval de Roses ha millorat en els darrers anys”.   

Gots reciclables

“Estem gestionant d’utilitzar gots reciclables”, va dir aquest cap de colla al respecte.

Atractiu turístic?

En Jaume considera que el Carnaval de Roses “sí que és una atractiu turístic”, però va puntualitzar que “ho podria ser més”.  

Cada any menys colles

Sobre el fet que enguany hi hagi menys colles, Jaume Teixidó diu que “principalment és per una qüestió econòmica, perquè participar al Carnaval és car”.

La nau de les carrosses

“Nosaltres tenim la sort que disposem, de moment, d’un local per poder guardar la carrossa i treballar en ella, i la gent que està a la nau és perquè no té un lloc, per tant, si no existís h hauria moltes menys carrosses a les desfilades”, va dir aquest integrant de la colla Puntcat respecte de la nau de les carrosses.