Suquet de peix de Rose

Al juny torna a Roses la Transpyr amb la novetat de la Transpyr THE RACE

TRANSPYR 2016
Sortida de la 1ª etapa des de Roses de la TRANSPYR 2015

En el marc de Transpyr Coast to Coast, un els reptes ciclistes més atractius del món que enguany celebra la seva setena edició, arriba Transpyr THE RACE presented by GORE BIKE WEAR®

TRANSPYR 2016
Sortida de la 1ª etapa de la TRANSPYR 2015 des de Roses

THE RACE constitueix la gran novetat de la Transpyr Gran Raid MTB 2016 juntament amb el canvi de dates, ja que l’aventura ciclista dels Pirineus s’avança i se celebrarà del 12 al 18 de juny, amb sortida a Roses i amb arribada a Hondarribia (País Basc), passant per Camprodon, la Seu d’Urgell, el Pont de Suert, Ainsa, Jaca i Burguete / Roncesvalles.

D’aquesta manera, la missió Transpyr, una referència en el calendari internacional, es fa encara més gran ja que ofereix l’oportunitat als ciclistes de competir en una prova que compta amb l’aval de la Federació Espanyola de Ciclisme, membre de la Federació Internacional (UCI).

Amb Transpyr THE RACE presented by GORE BIKE WEAR® el desafiament es renova: la missió creada per a ciclistes que ofereix la possibilitat de creuar la serralada pirinenca mentre es gaudeix dels seus camins i senders, amb etapes de 110 km i un desnivell positiu de 2.500 m de mitjana per terrenys variats, presenta en la nova edició la vessant més competitiva, pensada per als ciclistes més atrevits i amb un esperit de superació que no coneix límits.

Poden prendre part a la nova prova els equips que competeixen en la modalitat per parelles, que s’enfrontaran a seccions cronometrades a cada etapa. La parella que obtingui un millor còmput de temps a l’arribada a Hondarribia, prevista per al 18 de juny, serà la vencedora. Es lliuraran premis a les tres millors parelles classificades.

D’aquesta manera, la missió Transpyr, una referència en el calendari internacional, es fa encara més gran ja que ofereix l’oportunitat als ciclistes de competir en una prova que compta amb l’aval de la Federació Espanyola de Ciclisme, membre de la Federació Internacional (UCI).

Les parelles interessades en competir en una de les curses més atractives del món, que una edició més comptarà amb la participació de ciclistes internacionals, ja poden formalitzar la inscripció a aquest nou desafiament a través del web www.transpyr.com.

L’essència de Transpyr es manté

Amb Transpyr THE RACE, Transpyr creix i fa un pas endavant, però manté intacta la seva essència i la prova seguirà sent una croada, una missió, un repte en el qual els participants creuaran les tres tipologies de Pirineus -mediterrani, central i cantàbric- enllaçant els dos mars que s’uneixen en aquest desafiament. Una prova que admet perfils molt variats de ciclistes amb un denominador comú: l’esperit de superació i la passió per una de les aventures de mountain bike més excitants i memorables en la qual es pot prendre part.