Al voltant de 200 dones acomiaden l’estiu en la Costa Brava a la 4ª edició del Sweet Aloha

Sweet Aloha

Al voltant de 200 dones participen al Sweet Aloha

Tres dies replets d’experiències pensades exclusivament per a elles dins la 4ª edició del Sweet Aloha

Noies arribades de diferents punts del país, de diferents edats, tant aficionades, principiants com a expertes en els esports aquàtics, celebren durant tres dies el que ja és considerat com un estil de vida el Sweet Aloha

Totes les dones estaven pendents de la previsió de sol i pluges per a aquest cap de setmana, i finalment, han pogut gaudir del millor sol de l’estiu.

Platja, vent, ones, música en viu i moltes sorpreses més, formen part de l’agenda d’aquesta esperada trobada femenina de surf que acull el Camping Bungalow Parc & Spa La Ballena Alegre, per quart any consecutiu.

En aquesta ocasió, més de 200 dones aventureres s’han donat cita en el Surfer Girls Meeting a la Platja del Cortal de la Devesa de Sant Pere Pescador (Costa Brava, Girona) per a celebrar un cap de setmana únic i inoblidable que serà al seu torn, el colofó de l’estiu 2019.

Les noies van arribar amb moltes ganes de participar en totes les activitats del programa. El primer, recollir la seva bossa de regals oficial de l’esdeveniment, una mica de ioga i seguidament gaudir del còctel de benvinguda amb fruites de tots els colors i balls polinesis, creant així una atmosfera al més pur estil hawaià.

En la primera alba una de les activitats estrella. Totes equipades amb una taula de paddle surf van gaudir de la sortida del sol des d’un lloc privilegiat, endinsant-se en la Badia de Roses, esdevenint una experiència única i inoblidable.

La jornada no va poder començar de millor manera, continuant amb tot tipus d’activitats aquàtiques, de fitness, de ball, de meditació i relax. Desenvolupades amb el suport d’entitats col·laboradores molt importants en cada sector que han proporcionat recursos, material i classes a totes les participants.

Així, totes van poder triar i experimentar amb el que més els venia de gust entre kitesurf, windsurf, surf, skimboard, pilates, crossfit, supyoga ibusseig, entre d’altres esports.

El Sweet Aloha 2019 posarà el fermall final avui diumenge a les 17 h

Any rere any, la trobada va guanyant adeptes, arribant en aquesta ocasió a superar les 200 “sweetriders”, demostrant així que aquest estil de vida es troba en ple moment d’auge..
Aquesta trobada, a més, és una perfecta ocasió per a conèixer noies d’altres llocs amb els mateixos interessos, els mateixos entreteniments i el mateix estil de vida.