Al voltant de 5.000 € recapta la V Trobada Motera Benèfica de FADIR

Més de 200 motos es van donar cita a la V Trobada Motera Benèfica de FADIR

Una Trobada Motera que tenir el moll pesquer de Roses el seu punt de reunió

Més de 200 motos es van donar cita a la V Trobada Motera Benèfica de FADIR

El moll pesquer va ser esdevenir el centre neuràlgic de la V Trobada Motera Benèfica de FADIR, organitzada per la mateixa Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses amb la col·laboració del Club de Motards ‘Dats de l’Empordà’.

I més de 200 motards amb les seves motocicletes es van donar cita en aquesta trobada per recaptar diners per aquesta entitat social de Roses, “uns diners que surten del que es va recaptar ahir, més del patrocinadors que han volgut col·laborar per la causa i, per això, tot plegat, crec que estarem aproximadament per la xifra dels 5.000 euros recaptats, els quals ens vindran molt bé per continuar amb els projectes dels nostres associats, així com d’altres que desenvolupem al llarg de l’any per la gent més necessitada de Roses”, ha afirmat el coordinador de FADIR, Manel Pulleiro.

En la seva cinquena edició aquesta concentració de motos benèfica sembla que ha agafat una mica de rellevància en el sector, donada la presència de tres tràilers de tres grans marques de motocicletes, que van voler ser-hi presents, com ara, Ducati, Honda i Kymco.

El moll pesquer va esdevenir, així, en pràcticament en un parc temàtic de la motocicleta, ja que tant els motards com els visitants que es van apropar a la zona portuària van poder posar el seu gra de sorra adquirint material de merchandaising de les carpes que hi van instal·lar, entre d’altres, el Club de Fans de Maverick Viñales, per ensenyar els nou logotip, samarretes i número amb el que competeix el campió del món de Moto 3, i de Motos Soler. En aquesta darrera carpa, el seu gerent, Josep Soler, que va haver de deixar la mecànica arran d’un greu d’accident de moto s’ha convertit en tot un artista treballant amb els components dels vehicles de dues rodes.
I les seves obres, com ara unes làmpades fetes amb tubs d’escapament, obridors realitzats amb bujies, es podien adquirir amb un preu mòdic per ajudar a la causa de FADIR.

Un parc temàtic de la moto que va estar amenitzat incansablement pel grup Eslabón Perdido, oferint al respectble versions de grans bandes del rock com els Rollings Stones, els Beatles, AC- DC, Burning, Tequila o Creedence, entre d’altres.

A les 11 del matí les més de 200 motos concentrades, després de fer un petit homenatge en record d’un component del Club de Motards ‘Dats de l’Empordà’, van iniciar una ruta per Perafita, Port de la Selva, Llançà i tornar cap a Roses, després de la qual tothom va poder gaudir d’un bon refrigeri, i els que van tenir més sort es van emportar cap a casa un gran obsequi relacionat amb la moto amb el sorteig que va fer l’organització per agrair la seva assistència.

I si als motards s’ha d’agrair la seva assistència, “l’agraïment s’ha de duplicar, per una banda, als voluntaris, perquè sense ells aquest gran muntatge hauria estat impossible i per una altra a tots els patrocinadors, que sense la seva col·laboració tampoc hauria estat possible fer realitat aquesta V Trobada Motera Benèfica”, ha asseverat Pulleiro.
Doncs, gràcies motards, voluntaris i patrocinadors!