Alarma a Roses per una possible fuita de gas i es crema un cotxe a Empuriabrava

Vila de Roses

L'olor a gas sortia de l'edifici ubicat al nº 33-35 de l'Avda. Jaume I i el cotxe incendiat estava aparcat a l'illeta, en direcció Roses, de la rotonda d'Empuriabrava

La fuita de gas ha estat negativa, i el turisme s’ha incendiat sol quan estava aparcat en un illeta, en direcció Roses, de la rotonda d’Empuriabrava

Vila de Roses
L’olor a gas sortia de l’edifici ubicat al nº 33-35 de l’Avda. Jaume I i el cotxe incendiat estava aparcat a l’illeta, en direcció Roses, de la rotonda d’Empuriabrava

Matí de feina per als Bombers de Roses. Primerament, han estat alertats a les 11:45 hores per una forta olor a gas que sortia de l’edifici ubicat al nº 33-35 de l’Avda. Jaume I.
Dues dotacions de Bombers s’han traslladat fins al lloc dels fets per comprovar si es tractava d’una fuita, mentre dues patrulles de la Policia Local donaven pas alternatiu als conductors que pujaven per Jaume I per agafar l’Avda. Mare de Déu de Montserrat.

Els Bombers han comprovat que no es tractava de cap fuita, sinó tan sols d’una mala combustió d’un caldera d’un segon pis de l’edifici.
40 minuts després de l’avís s’ha donat per tancat el servei, però les dues dotacions no s’han dirigit cap al Parc de Bombers ja que tot just han rebut l’avís d’un turisme aparcat en una illeta, en direcció Roses, de la rotonda d’Empuriabrava s’estava cremant.
Les dues dotacions dels Bombers de Roses més una de Figueres s’han desplaçat fins al lloc comprovant que no havia ningú dins el turisme i que el foc s’havia originat en el motor.
En 10 minuts han extingit l’incendi.
En cap dels serveis, la possible fuita de gas i l’incendi del turisme, cap persona ha resultat ferida.