Programa Reallotgem

Albert Parreño i Anna Flaquer, guanyadors del primer triatló familiar de la demarcació de Girona

Càmping La Ballena Alegre
Els guanyadors del primer triatló familiar organitzat pel càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador

Unes 200 persones van participar en el COSTABRAVATRIATHLON by sailfish organitzat pel càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador

Albert Parreño, amb una hora justa i 12 segons, i Anna Flaquer amb 1 hora, 2 minuts i 13 segons, van ser els guanyador del COSTABRAVA TRIATHLON by sailfish, que es va dur a terme aquest cap de setmana al càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador.
En homes, el podi el van completar Àlex Zanuy, que va fer una 1 hora, 2 minuts i 40 segons i Oriol Mas en invertir un temps d’1 hora,  minuts 27 segons. I en dones, Flaquer va estar acompanyada al podi per Aida Pinto amb una 1 hora, 9 minuts i 24 segons i Carmen Maria que va trigar 1 hora, 10 minuts i 18 segons en completar tot el recorregut en tres disciplines de natació, bicicleta i atletisme.

El COSTABRAVATRIATHLON by sailfish és pioner a Girona, ja que es va disputar en família, ja  que tots els acompanyants van poder gaudir d’activitats fetes a mida i presenciar les competicions.
Creat amb l’objectiu d’apostar pel turisme familiar i la potenciació dels càmpings com a grans parcs de vacances de les comarques de Girona, al COSTABRAVATRIATHLON by sailfish es van donar cita uns 200 participants, rebent l’organització les felicitacions de la Federació Catalana de Triatló pel bon desenvolupament de la prova i per l’acollida que va tenir entre els participants aquest nou concepte de triatló familiar.
Així mateix, l’organització, que té la intenció de celebrar l’any vinent la segona edició d’aquest triatló familiar, va voler agrair la col·laboració en la iniciativa als ajuntaments implicats, a la Diputació i al Patronat de Turisme Costa Brava.