Almanegra Audiovisual de Roses viatja a Sudàfrica per gravar les imatges aèries de la Cape Epic en BTT dels Imparables

Almanegra Audiovisual

El rosinc i gerent d'Almanegra Audiovisual, Jona Fernández, amb l'exentrenador del Barça, Luis Enrique, que va participar a la Cape Epic

La productora de Roses, Almanegra Audiovisual, viatja a Sudàfrica per gravar la Cape Epic, la carrera de BTT considerada el Tour de França amb bicicleta de muntanya

Almanegra Audiovisual
Un càmera de la productora Zoopa gravant un moment d’una de les etapes

Zoopa és una important productora de Barcelona encarregada de realitzar, gravar i editar totes les curses que l’equip d’Imparables, capitanejats pel presentador de TV i showman, Santi Millán.

I el rosinc Jona Fernández, de la Productora Almanegra Audiovisual, és un col·laborador habitual de l’equip de Zoopa des del mes d’agost de l’any passat, quan va anar a gravar amb el seu dron l’aventura ‘Imparables PilgrimRace’, que va sortir de Madrid per arribar a Santiago de Compostela després de 8 etapes.  

La col·laboració d’Almanegra Audiovisual amb Zoopa va continuar al mes de novembre viatjant a Mèxic, on els Imparables, amb Santi Millán al capdavant, van disputar una carrera de BTT a la ciutat d’Ensenada, a l’Estat de Baixa Califòrnia.

I el passat mes de març, Jona Fernández es va desplaçar fins Sudàfrica per treballar en la cursa Capi Epic, primer enregistrant amb el seu dron les imatges aèries de la cursa, i després, un cop acabada l’etapa, editant els vídeos per penjar-los tot seguit a les xarxes socials i al Canal de Youtube d’Imparables.
Importantíssima aquesta darrera tasca “per tenir al dia als milers de seguidors, tant de la cursa com d’Imparables, ja que hi ha una mitjana de 30.000 visualitzacions per cada vídeo”, ha manifestat en Jona.

Almanegra Audiovisual
El rosinc i gerent d’Almanegra Audiovisual, Jona Fernández, amb l’exentrenador del Barça, Luis Enrique, que va participar a la Cape Epic

Cal destacar que la Cape Epic està considerada, des de fa anys, com la carrera de BTT per etapes més important del món, equiparable al Tour de França, però en bicicleta de muntanya.

Una cursa en la que participen ciclistes professionals com Ibon Zugasti, Joaquín ‘Purito’ Rodríguez i José Antonio Hermida, entre d’altres, i esportistes d’altres disciplines esportives,  com és en aquest cas l’extrenador del F.C. Barcelona, Luis Enrique, el qual “està en pleníssima forma”, ha desvetllat el gerent d’Almanegra Audiovisual.
Santi Millán, per motius d’agenda amb el programa Got Talent de T5, no va poder viatjar en aquesta ocasió fins a Sudàfrica.

Cal destacar que els Cinemes Cinesa Diagonal de Barcelona estrenaran avui, 26 d’abril, la pel·lícula dels Imparables a la Cape Epic 2018.

Almanegra Audiovisual
En Jona envoltat de nens sudafricans encuriosits per com dirigia el dron per gravar les imatges aèries de la Cape Epic

Una pel·lícula on es podrà veure una de les etapes més emotives de la cursa, recorda Jona Fernández, la contrarellotge de la cinquena etapa, “quan en Javi Sancho, que anava amb la seva parella, la Raquel Lisbona, es va sentir malament i va vomitar durant la carrera i no podia seguir perquè estava deshidratat. Doncs la Raquel van anar fins al pròxim avituallament, que estava a 5 quilòmetres més endavant, va tornar cinc quilòmetres enrere per donar-li l’aigua a Javi. La Raquel no volia continuar sola, però el seu xicot li va dir que ho fes i la Raquel va aconseguir arribar a meta abans que s’esgotés el temps límit per fer la crono”.

Aquesta història d’esport, de camaraderia, de sacrifici i, sobretot, d’amor, que ha explicat en Jona Fernández, la podeu veure en el següent vídeo: