Almanegra Audiovisual ja disposa de la seva seu

Almanegra Audiovisual
El logotig d'Almanegra Audiovisual protagonitza una de les parets del local

Una seu amb la que Almanegra Audiovisual es desmarca de l’oficina convencional per esdevenir un espai acollidor on els seus clients se sentin còmodes

Almanegra Audiovisual
El logotig d’Almanegra Audiovisual protagonitza una de les parets del local

“Si crees, crea”, és una de les màximes d’Almanegra Audiovisual, la productora de Roses dirigida per Ana Arjol i Jona Fernández. I els crear, creen, i d’una manera no només reconeguda a Roses, sinó arreu.
Perquè, a banda de realitzar treballs, amb Dron o sense, a diferents empreses de Roses, també treballen fora de casa nostra. Només cal recordar el vídeo realitzat per a l’equip Juvenil del F.C. Vilamalla homenatjar el campionat de lliga que va conquerir l’equip llavors. I fora de la comarca, a Barcelona, quan van guanyar el primer concurs de Joves Talents al Festival Internacional de Cine de Danza, Choreoscope.
Sense oblidar la seva participació en la realització i edició de vídeos dels Imparables, per no parlar del servei Almanegra Wedding, que ja coneixen molts joves rosincs.

I és que Almanegra Audiovisual creu, i per això han decidit els seus responsables crear i inaugurar la seva seu “per tal de tenir un lloc on poder rebre als nostres clients” ha manifestat Fernández.

El local, situat al carrer Joc de la Pilota nº 7, és un espai acollidor, “no és cap oficina convencional, ja que la finalitat és que el client, quan entri estigui còmode, obert, empàtic per transmetre’ns la idea que té al cap de com vol que sigui el seu vídeo”, ha assenyalat l’Ana.

Almanegra Audiovisual
Diferents moments de la inaguració de la seu d’Almanegra Audiovisual

Un espai en el que disposen d’una pantalla de TV per “aquelles persones que no tenen ben definit que és el  que volen, i poder ensenyar-les diferents treballs a mena d’exemple sobre el que fem, i realitzar així el que més s’avingui a les seves idees”, ha explicat Jona, per subratllar l’Ana que “també serveix per, un cop acabat el vídeo, poder-lo ensenyar al client abans d’entregar-lo”.

La seu d’Almanegra Audiovisual va ser inaugurada el passat divendres, 9 de març, amb l’assistència d’un centenar de persones, entre amics, familiars i clients, destacant, entre d’altres, la presència de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan.