Almanegra Audiovisual de Roses presenta a Vilamalla el mini documental “Un equip, una família, una victòria”

Almanegra Audiovisual

Moment de la presentació de l'audiovisual "Un equip, una família, una victòria" a Vilamalla

“Un equip, una família, una victòria” és un record de la tensió, l’emoció i el sabor de la conquesta d’un títol de lliga per part de l’equip juvenil del F.C. Vilamalla

Almanegra Audiovisual
Moment de la presentació de l’audiovisual “Un equip, una família, una victòria” a Vilamalla

El passat dissabte 26 de novembre, es va celebrar a Vilamalla un homenatge a l’equip juvenil A del F.C. Vilamalla amb motiu d’haver conquerit el campionat de lliga la temporada passada.

Un acte d’homenatge, desenvolupat a la sala d’actes de l’Ajuntament de Vilamalla, que va servir per presentar el mini documental realitzat per Almanegra Audiovisual de Roses amb motiu de la conquista del títol de lliga del conjunt vilamallenc.

Un treball audiovisual en el que la productora rosinca plasma l’emoció, la tensió, l’esforç i el compromís d’un equip per quedar campió de lliga en el partit més decisiu.

Així, en el documental es pot visionar com els membres a la productora rosinca Almanegra Audiovisual, Jona Fernández i Anna Arjol, es van colar als vestidors, va estar a peu de camp i va entrevistar als jugadors per captar ben de prop el camí cap a la victòria, tot plegat sense que els veritables protagonistes fossin conscients.

“Un equip, una família, una victòria” es tracta d’un vídeo sorpresa que els mateixos entrenadors van encarregar a Almanegra Audiovisual per regalar als seus jugadors. El dia del partit, els futbolistes es pensaven que les càmeres de la productora de Roses estaven gravant per la televisió local, així que quan els van reunir a tots per mostrar-los el documental van quedar ben sorpresos.

Aquest acte homenatge a l’equip juvenil del F.C. Vilamalla es va desenvolupar a la sala d’actes de l’Ajuntament de Vilamalla i va ser presidit per l’alcalde del municipi altempordanés, Carles Álvarez i el regidor d’esports Kim Meléndez, que van estar acompanyats de l’expresident del club, Juan Subirós, l’actual mandatari de l’entitat,  Julián Sanjuan, i l’entrenador del Juvenil A en la passada campanya, Víctor López, a més d’una cinquantena de persones, entre esportistes, autoritats i veïns del municipi.

Sens dubte, va ser una tarda per recordar una temporada brillant dels jugadors juvenils del F.C. Vilamalla, que van tornar a sentir l’emoció de la victòria i l’assoliment del títol de campions.