Fira de la Rosa de Roses

Almanegra, Productora de Roses amb un nou concepte del món audiovisual

La Productora Almanegra realitza tot tipus de projectes audiovisuals per empreses que necessitin donar-se a conèixer o bé donar un impuls al seu negoci

Productora Audiovisual AlmanegraDiuen que una imatge val més que mil paraules, i potser sigui cert, perquè hi ha algunes imatges, paisatges, indrets, que semblen tenir vida pròpia, que no fa falta dir res més, n’hi ha prou amb veure’ls per entendre-ho tot…

Això és el que té, el que ofereix i el que diferencia de la resta a la Productora Almanegra Audiovisual, empresa jove, perquè acaba de néixer, però amb uns grans professionals al darrera.

Uns professionals també joves, perquè el talent no està renyit amb la joventut, i l’exemple d’això és en Jonathan Fernández, que graduat en Cinema i TV per la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull de Barcelona, és el responsable d’un equip d’experts en cinema, televisió i publicitat.

Sí, perquè l’equip d’Almanegra Audiovisual compta amb professionals en la realització de documentals, esports publicitaris, vídeos corporatius i, fins i tot, curtmetratges.

Productora Audiovisual AlmanegraAlguns dels treballs realitzats per la  Almanegra Audiovisualamb equips i materials audiovisuals d’última generació, han estat guardonats per la Universitat Ramo Llull. Treballs audiovisuals que volen presentar en Festivals especialitzats.

Almanegra Audiovisual, amb seu a Roses, té un delegació a Sant Boi de Llobregat, a l’àrea metropolitana de Barcelona per tal de poder cobrir les necessitats dels seus clients.

Servei de Dron

La Productora Almanegra Audiovisual compta amb un servei de Dron, amb el qual ofereix la possibilitat de tenir una altra perspectiva, una mirada des d’un altre angle, com mai abans les hagueu vist. Un servei amb el que dóna als vídeos que realitza un toc diferent amb les millors imatges aèries.

Productora Audiovisual AlmanegraEl servei de Dron està a disposició tant de particulars, empreses o institucions que necessitin imatges aèries. Fins i tot, és un servei del qual es poden aprofitar altres productores audiovisuals que ho necessitin, ja que Jonathan Fernández compta amb el carnet certificat per AESA per pilotar Drones.

Treballs audiovisuals a la mida de tothom

Almanegra Audiovisual és una Productora  que s’adapta a les necessitats, tant audiovisuals com econòmiques, del seus clients. Els professionals que la integren són conscients de l’època en la que vivim, i treballen tant amb empreses de gran pressupost com de petits comerços més modestos que volen donar una embranzida al seu negoci.
Tant és, l’únic que varia és la inversió del client, no la qualitat del treball. Paraula.

Si vols conèixer una mica més la Productora Almanegra o demanar més informació click en: ALMANEGRA