Alquímia, botànica i fotografia se sumen a les activitats i tallers de l’Espai Jove de Roses

Totes les activitats que s’ofereixen a l’Espai Jove de Roses són gratuïtes

Amb l’arribada de la primavera l’Espai Jove de Roses presenta la seva nova programació  de tallers i activitats. Voleibol i futbol sala, cuina, fotografia amb el mòbil, alquímia i botànica, són els tallers que s’impartiran entre el 15 d’abril i el 15 de juny.  Totes les activitats son gratuïtes i poden inscriure’s joves de 12 a 29 anys, tot i que el programa va dirigit principalment a joves de 12 a 17 anys.

El taller de cuina, impartit pel Cendre de Distribució d’Aliments, ofereix durant aquesta trimestre el taller ‘Cuina’t la salut!’, enfocat a l’elaboració d’esmorzars, berenars i begudes energètiques saludables. En l’àmbit de l’esport, tornen a programar-se els tallers de futbol sala i voleibol que es realitzaran a la Pista Polivalent Municipal i aniran a càrrec dels esportistes Ouachi Soulaiman i  Pavlo Bylo, respectivament. El taller ‘Espai noies: Donem-li una volta!’, prossegueix aquest trimestre amb sessions que tractaran temàtiques entorn a la menstruació, alimentació, sexualitat

Com a novetats, el taller de fotografia dirigit pel productor audiovisual Jaume Cusí, oferirà diferents sessions entorn a com treure el màxim profit i resultats fotogràfics amb el mòbil i comptarà amb una darrera sessió en espais exteriors per posar en pràctica tot allò explicat en diferents espais del municipi i amb diferents condicions de llum. Dues activitats que també s’estrenen aquesta temporada són el taller d’alquímia, on s’ensenyarà a fer cosmètics naturals (oli, perfums, sabons, cremes, etc) i el taller de botànica creativa, on es treballaran alhora jardineria i expressió artística.

Les inscripcionsper participar en els diferents tallers i activitats es poden realitzar a partir del 5 d’abril a l’Espai Jove Roses (Gran Via Pau Casals, 39).

A més d’aquesta programació, l’Espai Jove segueix oferint com cada trimestre l’espai ping-pong autogestionat pels propi jovent, la Ludoteca dels divendres a la tarda on s’organitzen llocs de taula, lligues de ping-pong i molt més, i la Tarda Jove de dissabtes, amb més propostes lúdiques i excursions, per farcir també el lleure dels joves durant el cap de setmana.

Excursió a Port Aventura

Un altre clàssic entre el jovent rosinc amb l’arribada de la primavera és l’excursió a Port Aventura organitzada per l’Espai Jove, que enguany tindrà lloc dissabte 11 de maig. Les inscripcions per a aquesta sortida (preu de 45 €), es realitzaran en dos torns. El primer el 5 d’abril, per als i les joves que hagin participat almenys en un taller de la programació de tardor 2023 o hivern 2024 de l’Espai Jove, mentre que la resta d’interessats podran inscriure’s a partir del dia 8 d’abril fins a exhaurir les places. Cada persona podrà inscriure un màxim de 2 participants.

Serveis fixes de l’Espai Jove

Pel que fa als serveis continuats, l’Espai Jove continua oferint l’Aula d’Estudi amb ordinadors per fer deures i treballs, la Borsa de Treball, el Punt d’Informació Juvenil, el Buc d’assaig (sempre amb reserva prèvia), el Servei de suport emocional a l’adolescència i el Servei d’emancipació i inclusió juvenil ofert per una professional del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Podeu consultar tota la informació detallada de tallers i casals en el document adjunt.

Exit mobile version