Als centres educatius de Roses hi ha 6 persones confinades per coronavirus

Coronavirus als centres educatius

D’aquestes 6 persones confinades 3 són alumnes, 1 docent i les dues restants personal extern

A data d’avui, el 91% dels centres educatius d’arreu de Catalunya tenen tots els grups estables en funcionament. Així ho han anunciat la secretària general d’Educació, Núria Cuenca, i el secretari general de Salut, Marc Ramentol, en la roda de premsa habitual de seguiment de la pandèmia en l’àmbit educatiu.

Núria Cuenca ha exposat les incidències de casos de Covid-19 als centres: 602 grups confinats i 10.595 persones confinades –de les quals 9.628 són alumnes, 837 són docents, personal d’administració (PAS) i servei i personal d’atenció educativa (PAES), i 129 són personal extern-.

Pel que als centre educatius de Roses hi ha 6 persones confinades. Dos són alumnes de del Centre Escolar Empordà, 1 persona externa de l’Escola Montserrat Vayreda, 1 alumne i una persona externa de l’Institut Cap Norfeu i un docent de l’Institut Illa de Rodes.
Cap d’ells és un positiu confirmat de coronavirus. En canvi, pel que fa a la resta de Catalunya hi ha un total de 1.123 casos confirmats, dels quals 970 corresponen a alumnat, 147 a docents, PAS i PAE, i 6 a personal extern.

Aplicació Traçacovid

Durant la roda de premsa Núria Cuenca ha anunciat que avui ha entrat en marxa l’espai web públic Traçacovid, una mesura de transparència per conèixer quina és la incidència de la Covid-19 als centres educatius catalans. L’aplicació “actualitzarà la informació, farà el seguiment i permetrà recercar les dades en funció de cada un dels centres del sistema, i estarà a l’abast de qualsevol ciutadà que vulgui informació d’un centre concret”.