Alumnes de català de Roses participen en un taller nàutic

Un moment del taller impartit al GEN Roses

Un nou taller nàutic impartit pel GEN Roses als alumnes i parelles lingüístiques de l’Oficina de Català 

Un moment del taller impartit al GEN Roses

Partint d’un projecte elaborat entre el Grup d’Esports Nàutics (GEN Roses) i l’Oficina de Català de Roses, l’objectiu del qual és promoure un marc d’activitats relacionades amb l’àmbit dels esports nàutics, entre alumnes i parelles lingüístiques, aquest dilluns hem dut a terme un nou taller.

El taller d’enguany ha estat plantejat per treballar la part més pràctica de la navegació. Després d’una explicació detallada de les diferents parts d’una embarcació, els alumnes han ajudat a muntar i a preparar tres barques de vela lleugera, els raqueros, seguint les instruccions dels tècnics.

Un cop acabada la sessió teòrica i enllestides les embarcacions, els participants en aquest taller han pogut sortir a navegar per la badia de Roses a fi de practicar tot allò que s’havia après anteriorment.  

El taller ha anat a càrrec de personal tècnic de l’equip del GEN Roses.

A través d’aquest projecte es pretén aplicar, sobre el terreny, les habilitats i els coneixements lingüístics que els alumnes han après a l’aula. A més, aquesta col·laboració els permet conèixer una de les entitats més emblemàtiques de la població i sentir-la partícip del seu procés d’adquisició de la llengua catalana.