Alumnes de català participen en un taller nàutic

Taller nàutic

Els alumnes de l'Oficina de Català de Roses participant en el taller nàutic

Els alumes de l’Oficina de Català han col·laborat en la preparació de de dues barques de vela lleugera per sortir navegar posteriorment  

Taller nàutic
Els alumnes de l’Oficina de Català de Roses participant en el taller nàutic

Partint d’un projecte amb el Grup d’Esports Nàutics per tal de promoure activitats relacionades amb l’àmbit dels esports en el mar, els alumnes de l’Oficina de Català de Roses, han participat aquest matí en un taller nàutic.

Un taller que enguany ha estat plantejat per treballar la part més pràctica de la navegació. És a dir, després d’una explicació detallada de les diferents parts d’una embarcació, les persones participants han ajudat a muntar i a preparar dues barques de vela lleugera, seguint les instruccions dels professionals dels tècnics de l’entitat nàutica..
I un cop enllestides les embarcacions, han pogut sortir a navegar per la badia de Roses.

A través d’aquest projecte es pretén aplicar sobre el terreny les habilitats i els coneixements lingüístics apresos a l’aula.

Aquesta col·laboració permet a l’alumnat dels cursos de català per a adults de l’Oficina de Català de Roses conèixer una de les entitats més emblemàtiques de la població i sentir-la partícip del seu procés d’adquisició de la llengua catalana.