Alumnes de Roses aprenen educació vial amb la Policia Local

Educació vial

Els alumnes de 6é de primària dels centres educatius de Roses han participat aquesta setmana a les pràctiques d’educació vial i viària que imparteix la Policia Local als escolars de la població, des de P5 fins al segon cicle d’ESO

Educació vial Les pràctiques han consistit en fer un recorregut en bicicleta en un circuit que els agents de la policia Local han habilitat al darrera de la Ciutadella, a la zona a on habitualment es fa el mercat. Aquesta activitat serveix de pràctica per tots els coneixements que prèviament se’ls va explicar als alumnes a les classes teòriques que es van fer a les aules de les escoles i a on els agents els van ensenyar a identificar les senyals de trànsit, així com pautes de comportament a la via pública.

Per portar a terme les pràctiques, els agents van recollir als respectius centres als alumnes que, en bicicleta i protegits amb casc, es van dirigir fins a l’espai habilitat a on van seguir un circuit complint amb les pautes de trànsit i amb les indicacions que els feien els organitzadors.

La campanya ha estat molt ben valorada des de l’àrea de Seguretat Ciutadana pel que suposa impulsar l’educació vial des de l’àmbit escolar.