Alumnes i parelles lingüístiques participen en un Taller sobre la història de la navegació al GEN Roses

Oficina de Català de Roses
Usuaris de l'Oficina de Català i membres del GEN Roses participant en el Taller

Taller amb l’objectiu d’incentivar la parla en llengua catalana i facilitar l’aprenentatge de la mateixa entre els alumnes de català

Oficina de Català de Roses
Usuaris de l’Oficina de Català i membres del GEN Roses participant en el Taller

Partint d’un projecte elaborat entre el Grup d’Esports Nàutics de Roses (GEN) i l’Oficina de Català de Roses, la finalitat del qual és promoure una sèrie d’activitats relacionades amb l’àmbit dels esports nàutics entre alumnes i parelles lingüístiques, aquest divendres, 23 de gener, s’ha organitzat el tercer dels tallers programats.

En aquest taller, portat a terme per un dels membres de l’equip del GEN Roses, Pol Gelpí, s’ha parlat als assistents sobre la història de la navegació. És a dir, sobre l’art i la ciència utilitzats pels navegants per conduir una embarcació de manera eficient i responsable.

Després de la sessió teòrica, s’havia previst sortir a navegar per la badia de Roses, tot i que a causa del mal temps s’ha hagut de suspendre aquesta segona part de l’activitat.

Aquesta és la tercera d’un conjunt d’actuacions centrades en l’àmbit de l’esport nàutic, planificada amb l’objectiu d’incentivar l’ús oral de la llengua catalana en l’àmbit esportiu i de proporcionar un àmbit nou i atractiu que faciliti el procés d’aprenentatge de la llengua catalana.