Amb el mes de juny arriba a Roses el Dia de la Música Fest

Roses viurà el proper dissabte, 8 de juny,una nova jornada de música al carrer amb la celebració de Dia de la Música Fest

Un any més, i ja van cinc, que l’Ajuntament de Roses, amb la col·laboració del Dia de la Música Fest i l’entitat RAM (Roses Acció Musical), organitza una jornada de música al carrer.

Enguany, tindrà lloc el proper dissabte, 8 de juny, i serà la Rambla Riera Ginjolers on es desenvoluparan, en dos escenaris que intercalaran les actuacions, els diferents concerts prevists per a l’ocasió.
Concerts que seran protagonitzats principalment per diferents bandes i artistes de Roses, en un clara aposta del festival pel talent dels músics locals.

Aquest festival de la música s’iniciarà a les 17:30h amb l’actuació del grup de percussió de l’Escola Jaume Vicens Vives, que serà l’antesala de les diferents actuacions de tot tipus de gènere musical com el rock, el mestissatge, pop més alternatiu, música d’autor, la música vocal, versions de bandes clàssiques i una sessió de DJ.

Els artistes i bandes que actuaran al Dia de la Música Fest són la rosinca Madamme Mustash que presentarà el seu segon disc ‘Batecs’, els grups de versions Cava Brut i Walnait, el grup vocal Aire, nascut d’un projecte per crear una coral moderna a Roses.
La jove banda provinent de Vic, Kandian, també tindrà el seu torn per acostar-nos a les melodies indie alternatives més modernes, i Koalanú ensenyarà al respectable com es barreja amb talent el reggae amb el rock més progressiu i alternatiu, dos gèneres musicals dels quals està farcit el seu disc de debut ‘L’altra cara’.

I per finalitzar el Dia de la Música Fest està prevista una sessió de DJ de la mà de Dj Joker.