Amb propostes diferents però el mateix objectiu d’assolir l’alcaldia s’inicia la campanya electoral a Roses

Eleccions municipals de Roses 2015

La típica enganxada de cartells anuncia l’inici de 15 dies de campanya per a les eleccions municipals del dia 24 de maig

Eleccions municipals a Roses 2015
L’alcaldable de CiU, Montse Mindan, amb el seu cartell

Amb la tradicional enganxada de cartells per part de les candidatures que concorreran a les eleccions municipals del 24 de maig es va iniciar ahir a les 12 de la nit la campanya electoral de Roses.

Tots els cap de llista van penjar cartells amb la seva imatge i l’eslogan que han escollit per aquesta campanya on cada candidatura explicarà el seu programa als ciutadans i guanyar per tal que aquesta els doni la seva confiança i per suposat, el vot el proper 24 de maig per fer realitat el seu objectiu, ser l’alcalde o alcaldessa de Roses.

CiU, amb Montse Mindan va escollir el passeig marítim, tot just davant l’Ajuntament de Roses per escenificar el moment d’inici de la campanya amb la posada de cartells a les faroles de la zona en companyia dels que van ser els seus companys de govern més altres de nous de la llista, “enganxar els cartells tot l’equip de Convergència, que a mi m’agrada parlar sempre de l’equip, i contents després d’anar a sopar tots junts, parlant sobre el que podem fer, la feina que hem fet i les propostes que explicarem durant la campanya, que esperem que sigui neta i agradable”, va dir la candidata de CiU.

Eleccions municipals a Roses 2015
La candidatura d’ERC abans d’iniciar al penjada cartells

I del passeig marítim a la plaça de l’Església on va començar la candidatura d’ERC, encapçalada pel cap de llista, Joan Plana, la primera ni de campanya electoral, un dia molt esperat pel candidat republicà, perquè “avui es dóna el tret de sortida a un projecte que portem preparant des de fa dos anys i, per tant, encetem la campanya amb moltíssima alegria i ganes perquè és una ocasió magnífica per poder acostar-nos a la gent i explicar-los el projecte que tenim per Roses, i com és aquest nou capítol de la història de Roses que volem començar a escriure”, va afirmar Plana

Eleccions municipals a Roses 2015
L’alcaldable de Plataforma Cívica, Ramon Verdaguer, amb el seu cartell

La Plataforma Cívica de Roses, PCDR, amb el seu candidat a l’alcaldia, Ramon Verdaguer, van escollir la Ronda Miquel Oliva Prat per encetar l’enganxada de cartells. Un candidat que com Plana és el primer cop que es presenta a les eleccions municipals per assolir l’alcaldia de Roses “des d’una formació política que creu que els ajuntaments és la primera línia de defensa dels abusos de les ideologies d’Estats i Països, perquè els ajuntaments són escollits pels ciutadans i aquests han de treballar per als ciutadans”, va puntualitzar Verdaguer.

Eleccions municipals de Roses 2015
L’alcaldable de Ciutadans, José Manuel Álvarez, amb el seu cartell

 

I de la ronda Miquel Oliva Prat a la Gran Via Pau Casals, a tocar a la Pujada del Puig Rom, on els membres de la candidatura de Ciutadans amb el seu alcaldable, José Manuel Álvarez encetaven la seva enganxada de cartells. Álvarez, que també es presenta per primer cop als comicis locals de Roses, va afirmar que el seu partit afronta la campanya “amb ambició, en el sentit que som una formació que pensa en el conjunt de les persones. El nostre president, referint-se a Albert Rivera, president de Ciutadan’s, està a sobre nostre dient-nos que siguem humils, transparents i que treballem per a les persones i que els resultats ja arribaran. I ara és el moment”, va cloure el candidat de C’s.

Nota de la Redacció: Es va anar a cobrir l’enganxada de cartells de totes aquells partits o formacions polítiques que van notificar a la Redacció de viladeroses.cat l’hora i el lloc d’iniciar l’enganxada.