Ampliat el termini del concurs de punts de llibre de la Biblioteca de Roses

Biblioteca de Roses
Sara Touiher, la guanyadora de l'any passat a la categoria de 3 a 5 anys, amb l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan

La biblioteca de Roses ha ampliat el termini per participar fins al 14 de desembre

Biblioteca de Roses
Sara Touiher, la guanyadora de l’any passat a la categoria de 3 a 5 anys, amb l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan

La Biblioteca Jaume Vicens i Vives de Roses organitza enguany la setena edició del Concurs de Punts de Llibre, adreçat a nens i nenes amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys. Els interessats a participar-hi ja poden recollir la seva plantilla per confeccionar el dibuix i retornar-la a la Biblioteca. El termini per participar-hi s’ha ampliat fins al 14 de desembre.

Després de l’èxit de participació assolit en edicions anteriors, la biblioteca rosinca torna a convocar aquest concurs de dibuix amb el qual vol implicar i fer participar activament els seus lectors més petits. A partir de totes les creacions presentades, amb les quals es realitza cada any una mostra a l’Espai Z de l’equipament, es triaran les imatges amb què s’editaran els punts de llibre que la biblioteca distribueix cada temporada entre els seus lectors a través del servei de préstec.

Les categories convocades són tres: per a nens i nenes de 3 a 5 anys, de 6 a 9 i de 10 a 12 anys. El tema i la tècnica emprada pel dibuix són lliures i cada participant pot presentar un únic dibuix acompanyat del nom, cognoms, adreça i telèfon.

Tots els participants obtindran un llibre regal i els guanyadors de cada categoria rebran com a premi un lot de llibres i l’edició del seu punt de llibre.