Ana Balabán, bronze, i Toni Bassó a un pas de la medalla al Campionat de Catalunya de Taekwondo

TKD Joan's

Toni Bassó, amb peto blau, en el seu primer combat

Diversa sort van tenir els esportistes del TKD Joan’s al Campionat de Catalunya de Taekwondo que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Barcelona

TKD Joan's
Ana Balabán, en primer terme, amb la medalla de bronze

Gran campionat de Catalunya Absolut de Taekwondista el que va disputar l’esportista del TKD Joan’s de Roses, Ana Balabán. Tot i no haver pogut aconseguir el títol de campiona que va assolir l’any passat a la categoria Sènior, la jove rosinca va pujar al podi per emportar-se la medalla de bronze en categoria Absoulta.
Balabán es va quedar a les portes de poder disputar la final en el seu debut a la categoria reina de l’especialitat en un campionat que s’ha celebrat aquest cap de setmana, com ja és habitual, al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona.
El primer combat el va guanyar per una clara diferènica tècnica, 17-1 va ser el marcador, però en el segon, tot i mostrar-se superior a la seva rival durant tot el combat, el va perdre a pocs segons del final. Finalment, en la lluita per la medalla de bronze, nova deixar escapar l’oportunitat i se la va emportar cap a Roses.

Una decisió arbitral impedeix a Toni Bassó optar a medalla

TKD Joan's
Toni Bassó, amb peto blau, en el seu primer combat

Per la seva banda, Toni Bassó, un dels millors lluitadors del TKD Joan’s va estar a un pas de lluitar per les medalles.
Bassó va tenir un rendiment excel·lent a sobre del tatami ja des del primer combat, quan es va enfrontar i superar a un rival de molta envergadura i potència. Però en el segon, que donava accés a disputar les medalles, una polèmica decisió arbitral el va impedir lluitar, com a mínim per la de bronze.
Toni durant tot el combat es va mantenir per sobre del seu rival en el marcador. Però una tècnica al casc no concedida pels àrbitres i que li hauria donat una victòria segura, el va impedir continuar en competició.
La bona notícia pel jove rosinc en aquest campionat és que sembla totalment recuperat de la seva fractura del canell esquerrà, ja que va deixar unes sensacions fantàstiques a sobre el tatami de competició.