“Anem per feina”, el nou programa d’ocupació de Roses per a la temporada d’estiu

"Anem per feina” a Roses

El CAR Jove facilita a joves i empresaris de Roses l’ocupació de temporada amb el programa “Anem per feina”

"Anem per feina” a RosesL’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Roses ofereix als joves del municipi d’entre 16 i 30 anys el programa d’ocupació “Anem per feina”, destinat a facilitar la contractació per cobrir vacants laborals durant la temporada d’estiu a Roses.

Aquesta campanya té per objectiu crear un punt de trobada entre oferta (empresariat) i demanda (joves interessats a treballar durant l’estiu) amb l’objectiu de facilitar la realització d’entrevistes i contractació d’una manera àgil i ràpida.

Estàs interessat?

El procediment és senzill, els joves interessats poden inscriure´s a partir del 2 de maig la Borsa Jove de Treball, portant els seus currículums al CAR de Roses. Per altra costat, l’Ajuntament està enviant circulars a empresaris, hotelers, restauradors i comerciants del municipi informant d’aquesta convocatòria, de manera que tots els interessats en la contractació de personal, poden contactar també amb el CAR per presentar les seves peticions al llarg de la temporada, en funció de les necessitats de personal que puguin anar precisant.

A partir de les ofertes de feina que es rebin, l’Àrea de Joventut seleccionarà els currículums que més s’adaptin a les necessitats del lloc de treball i les trametran a les empreses interessades, que podran entrevistar o realitzar el procés de selecció directament amb els joves.