Anem x Feina, la patronal independentista, arriba a Roses

Associació d'Empresaris Independentistes Anem x Feina

L’associació d’empresaris independentistes Anem x Feina es presentarà a Ca l’Anita aquest dimecres, 15 de gener

L’associació d’empresaris independentistes Anem x Feina es va crear el passat mes de desembre de 2019 amb l’objectiu d’aglutinar el teixit empresarial català compromès amb el país.
Anem x Feina va néixer amb 500 empreses adherides i delegacions a Sort, Manresa, Tortosa, Lleida, Girona, Tarragona, Barcelona i la Bisbal del Penedès.
I aquest proper dimecres, 15 de gener, a les 19:30 hores, es presentarà al Centre Cultural de Ca l’Anita.
 
Anem x Feina, patronal independentista emmarcada dins d’Eines de País, compta amb el suport de l’Assemblea Nacional Catalana, i la secció local de l’ANC a Roses ha fet possible la presentació d’aquest entitat empresarial d’independentistes a Roses. Acte que comptarà amb l’assistència del president de la delegació de Girona, Carles Fité, i del tresorer del Secretariat Nacional de l’ANC, Joaquim Arnau.

Empresaris/es, autònoms/es i emprenedors/es estan convidat a assistir a aquest acte de presentació, ja que la lògica que impulsa la creació d’Anem x Feina, la patronal independentista, és ser un instrument per desenvolupar una economia moderna, innovadora i creativa, a la vegada que enfortir la societat catalana per al proper embat democràtic amb l’Estat.