Fira de la Rosa de Roses

Aneu en compte amb el ruscos d’abelles durant el Carnaval de Roses

Carnaval de Roses
5 ´lindes' abelles de la colla P.B.A. treballant en el seu rusc

La colla P.B.A., la Penya dels Bons Amics, ha decidit que els seus membre es disfressin d’abelles per abastir-se de mel

Carnaval de Roses
5 ´lindes’ abelles de la colla P.B.A. fent veure que treballant (perquè no ho fan) en el seu rusc

No és normal que per aquesta època de l’any es vegin abelles, aquestes surten cap a la primavera per pol·linitzar la flora terrestre. Però, desgraciadament (o sortosament, vet a saber) pel Carnaval de Roses hi veurem un bon grapat d’aquest insectes.
I els veurem perquè els integrants de la Penya dels Bons Amics, més coneguda com la colla P.B.A. han decidit enguany “disfressar-nos d’abelles, però unes abelles especials, diferents”, va afirmar el cap d’aquesta colla, Josep Avellaneda.

Llavors, si els membres de la P.B.A. van d’abelles, per la regla de tres la carrossa serà “un rusc, és que no el veus, o què?”, ens va interrogar Josep. “Sí, sí”, vam dir, perquè qualsevol li diu que no.

I va continuar preguntant ell: “I ara em diràs perquè hem pintat la mel de color lila, no?” Doncs, no, no l’anàvem a preguntar perquè han pintat la mel de color lila. Primer perquè ens és igual si la mel l’han pintat de color lila, blanc o blau-grana; i segon perquè ni sabíem que això pintat de color lila representés la mel.
Però, li vam dir que sí, que era la següent pregunta que teníem al cap i ens va respondre… Millor no dir-ho. Serà una sorpresa que veureu pel Carnaval.

La P.B.A va posar Barraca l’any passat per la Festa Major? “No”, Heu posat algun any? “No”. Ha quedat clar?
Així que totes les despeses del Carnaval de la Penya dels Bons Amics, com en moltes altres colles, surten exclusivament de la quota que “enguany és de 30 €”, va assegurar en Josep.

“Només 30 euros?”, li vam preguntar amb un incredulitat majúscula. “Sí, perquè la subvenció que ens va donar l’Ajuntament per ser Reis de Carnaval l’any passat l’hem invertit en la colla, perquè tothom gaudeixi de la festa al preu més econòmic possible”, va aclarir el cap de colla de la P.B.A.

Per aquest preu, només pe això, i tant que gaudiran les 42 abelles de Penya dels Bons Amics del Carnaval de Roses d’enguany.

Només queda desitjar que, pel fet que la festa els hi sortirà gairebé gratis, les abelles no es dediquin a picar a la gent per celebrar-ho.