Inici Actualitat Si aneu a l’Espai Gironès potser us interessa treure profit

Si aneu a l’Espai Gironès potser us interessa treure profit

Interior de l'Espai Gironès / arxiu

L’Espai Gironès incentiva les compres de dilluns a dijous amb 12 premis de 150 euros

L’Espai Gironès / Arxiu

L’Espai Gironès vol incentivar les compres que es fan al Centre Comercial entre dilluns i dijous i per aquest motiu sortejarà 12 premis de 150 euros . Per optar a  un d’aquests premis caldrà realitzar compres durant aquests quatre dies per un import mínim de 30 euros.

La iniciativa es posarà en marxa  el 20 de febrer i s’allargarà fins el 19 de març.

Els participants hauran d’entregar el tiquet o els tiquets de compra al Punt d’Informació, situat a la planta baixa, i omplir, amb les seves dades personals, les butlletes que aconsegueixin, amb un màxim de quatre butlletes per persona i dia.

Els guanyadors disposaran fins el 22 de maig per gastar el premi als establiments de l’Espai Gironès.

122 establiments acull el centre comercial

Actualment el Centre Comercial de l’Espai Gironès acull a les seves instal·lacions 122 establiments, als que s’hi sumen l’hotel  i la gasolinera exteriors. La xifra representa el 99’3% de l’ocupació total. Al voltant del 45% dels establiments són botigues de moda, i la resta són de complements, restauració i lleure, objectes per a la llar, botigues d’electrònica i de serveis.

Pel que fa als locals buits estan en diferents fases de negociació  per intentar arribar a acords i aconseguir la plena ocupació.

Assenyalar que al 2016 el Centre Comercial, gràcies a la seva excepcional ubicació, amb una àrea d’influència directa de  400.000 habitants, va rebre 9.100.000 visitants i els locals situats a les seves instal·lacions van realitzar vendes per valor de  97’5  milions d’euros, un 3’2 % més que l’any anterior.  Els sectors que més han crescut  durant l’any passat són el de la moda, els serveis i les botigues especialitzades. La resta de sectors s’han mantingut durant l’any passat.

Exit mobile version