Àngel Burgas parla del seu llibre ‘Noel et busca’ en el Taller de lectura i conversa de Roses

Biblioteca de Roses

‘Noel et busca’ és un thriller psicològic, frenètic i impactant que els participants del Taller de lectura i conversa de Roses coneixeran de mans del seu autor

Biblioteca de RosesEl proper dijous 21 de gener, a les 19:30 hores, l’escriptor Àngel Burgas ofereix una sessió literària a la Biblioteca Municipal de Roses, on parlarà del seu llibre ‘Noel et busca’ amb els participants del Taller de lectura i conversa, els alumnes de l’Oficina de Català de Roses i públic en general.

L’activitat s’emmarca en el projecte “De Capçalera”, on l’escriptor figuerenc és l’autor de referència de la biblioteca rosinca, on el passat mes d’octubre Burgas va presentar el seu darrer llibre, ‘La Mirada Indiscreta’.

En la presentació del proper dijous l’escriptor parlarà amb els assistents de la seva novel·la Noel et busca, un thriller psicològic amb una història frenètica i impactant, que s’inicia quan el seu protagonista, l’Enric, es desperta en un hospital. No recorda gairebé res i només sent un dolor intens per tot el cos. Un desconegut afirma que el coneix i que han compartit pis. Però malgrat la desorientació, és capaç de detectar que alguna cosa no va bé.