Àngela Domènech és la candidata del Partit Popular de Figueres per a les eleccions municipals de 2023

Àngela Domènech, alcaldable pel PP a Figueres
La candidata del PP de Figueres a les eleccions municipals del 23 amb l'anterior president de la formació, Daniel Ruiz / Foto: arxiu

Domènech considera que cal un gir urgent a la política local amb solucions, noves idees i aire fresc, ja que, segons diu, el consistori figuerenc està absolutament enquistat

Àngela Domènech, actualment vicesecretaria provincial de comunicació del Partit Popular de Girona i presidenta del PP Figueres, optarà a l’alcaldia de la capital de l’Alt Empordà encapçalant la llista dels populars.

Fa mesos que la Junta Local de Figueres, treballa en el programa electoral, reunint-se amb el teixit associatiu, econòmic, social i empresarial de la ciutat per escoltar quins són els problemes reals i les necessitats de la capital de l’Alt Empordà.

Domènech considera que cal un gir urgent a la política local: solucions, noves idees i aire fresc, ja que el consistori està absolutament enquistat i la ciutat ha entrat en una espiral de desànim, on regnen la delinqüència, la inseguretat, l’incivisme, l’ocupació i la insalubritat.

Com a ciutadana de Figueres, lamenta que la inactivitat dels polítics s’aturi quan venen eleccions, “és una vergonya!” ha afirmat, per afegir que “la ciutat ha de tornar a ser capdavantera en tots els àmbits i per aconseguir-ho es necessita gent preparada, amb il·lusió i amb moltes ganes de treballar”.
L’alcaldable del PP de Figueres a les eleccions municipals del 2023 compta amb el recolzament del president del Partit Popular de Girona, Jaume Veray, que ha assenyalat que “Domènech té tota la confiança del PP Girona per recuperar les posicions que mai s’haurien d’haver perdut a Figueres”.

Domènech és afiliada al partit des de l’any 2004, ha estat fundadora i directora de vàries capçaleres a l’Alt Empordà, Girona, Badalona i Barcelona i compta amb més de vint-i-cinc anys d’experiència en el sector de la premsa i la comunicació. Cal destacar que en aquest àmbit, ha estat directora de comunicació d’un gran Hotel a Barcelona i també de varies associacions de comerciants a la Ciutat Comtal. En els seus inicis, va ser presentadora de l’espai notícies a Televisió Figueres i al llarg de la seva trajectòria professional també ha dirigit comunicació a fires de nuvis i concerts d’estiu.