Àngela Domènech, nova presidenta local del Partit Popular a Figueres

Àngela Domènech, alcaldable pel PP a Figueres
La candidata del PP de Figueres a les eleccions municipals del 23 amb l'anterior president de la formació, Daniel Ruiz / Foto: arxiu

Àngela Domènech substitueix a Daniel Ruiz, president de NNGG i secretari General del PP a les Comarques Gironines

La nova presidenta, també responsable provincial de comunicació del PP Girona, ha manifestat que “assumeixo la presidència local amb la intenció de dinamitzar el partit a Figueres i amb l’objectiu de fer un gir a la política local, amb un equip que treballarà per mobilitzar afiliats i simpatitzants per tal de donar una empenta al municipi”.

Domènech, afiliada al partit des del 2004, ha estat fundadora i directora de vàries capçaleres a l’Alt Empordà, Girona, Badalona i Barcelona i compta amb més de vint-i-cinc anys d’experiència en el sector de la premsa i la comunicació.

Àngela Domènech substitueix a Daniel Ruiz, president de NNGG i secretari General del PP a les Comarques Gironines, que ha decidit “donar pas a una altra persona per tal de preparar la província per a les properes eleccions municipals”. Ruiz, “no deixo el PP Figueres, ni la seva Junta, només deixo la presidència, perquè seguiré treballant braç a braç amb l’Àngela, que és la persona idònia per liderar aquest projecte local”.

Per Àngela Domènech, “comença una nova etapa al PP Figueres, tenim experiència i compromís. Ara cal intensificar el treball, centrant-nos en el que necessita realment la ciutat i els figuerencs. Hem d’apropar la formació política al teixit associatiu, econòmic, social i empresarial. Em comprometo amb tota la força i convicció a recuperar la representació a l’Ajuntament de Figueres. La ciutat ens necessita”, ha assegurat la nova presidenta del Partit Popular a Figueres.