Fira de la Rosa de Roses

Angeladorrrm presenta “Res dura gaire estona” al 66Butaques de Figueres

Angeladorrm acostarà al públic assistent a referències com Big Thief, Yo La Tengo o My Bloody Valentine, en una aposta molt diferent de la resta de grups que han passat ja pel 66Butaques

Aquest proper divendres, 19 d’abril, arriba la proposta més indie de la cinquena edició del cicle 66Butaques a La Cate de Figueres, de la mà de la cantant Angeladorrrm, que  presentarà “Res dura gaire estona” en un format de concert íntim, només per a 66 persones.

Angeladorrrm, grup format per Àngela Balcells (guitarra i veu),  Ariadna Font (guitarra i cors), Víctor Mazariegos (baix i cors), Joan Coll (bateria i cors), és un dels secrets més ben guardats de l’escena indie emergent catalana. Amb el seu noise pop inconformista, aporta aire fresc dins de l’escena catalana. Guitarres amb força i lletres dolces, en un disc que és un cant a les contradiccions i les bipolaritats. La seva música oscil·la entre el xiuxiueig i el crit.

El concert d’Angeladorrm de ben segur ens acostarà a referències com Big Thief, Yo La Tengo o My Bloody Valentine, en una aposta molt diferent de la resta de grups que han passat ja pel 66Butaques aquest any. El cicle portarà Meritxell Neddermann el 17 de maig i Heal el 14 de juny, concert gratuït al pati de La Cate que clourà l’edició 2024. Les entrades de tots aquests concerts són a 8 € (gratuïtes per a menors de 16 anys) i estan disponibles al web del 66Butaques o el mateix dia a La Cate.