Anna Salvia torna a Roses el 9 de desembre per guiar les famílies en l’acompanyament dels joves en la sexualitat

Moment de la xerrada que va oferir la psicològa Anna Salvia el passat divendres al Teatre de Roses

La psicòloga oferirà una nova xerrada amb l’objectiu de reformular l’educació sexual que donem a adolescents i joves i oferir coneixements i recursos per acompanyar-los

Després de la interessant xerrada sobre infants i sexualitat del passat divendres, Anna Salvia tornarà a Roses el proper 9 de desembre (18 hores, Teatre Municipal), en aquesta ocasió per guiar i donar recursos a les famílies amb adolescents i joves. Salvia és psicòloga en educació i salut sexual, té una trajectòria de més de 10 anys impartint tallers i formacions i és autora dels llibres d’èxit La regla mola (si saps com funciona), El semen mola (pero tienes que saber como funciona), El baile de la vida en las mujeres i Viatge al cicle menstrual, tots quatre disponibles a la Biblioteca Municipal de Roses.

Quins coneixements sobre sexualitat són imprescindibles en l’adolescència? Com podem ajudar als nostres fills i filles a tenir una sexualitat responsable, segura, plaent? Quin és el paper de la família i els professionals en la seva educació sexual? Aquestes són algunes de les preguntes que Anna Salvia, gran comunicadora que assoleix un gran interès i implicació per part del públic assistent a les seves sessions, respondrà el proper divendres 9 a Roses, per donanr solucions als interrogants i dubtes amb què sovint es troben les famílies.

El regidor d’Ensenyament de Roses, Marc Danés, destaca que l’interès i motivacions per oferir aquestes sessions ve “per la preocupació que hi ha a causa de la gran desinformació que corre per les xarxes socials, la distorsió de la realitat sexual degut a l’augment de consum de pornografia per part dels joves, i conscients de les dificultats per parlar de la sexualitat amb els nostres fills i filles, volem donar eines i sobretot empoderar als pares i mares per poder parlar amb naturalitat d’aquest tema a casa”.

L’objectiu per tant, és revisar i reformular l’educació sexual que donem a adolescents i joves i oferir coneixements i recursos per acompanyar-los, fent perdre la por a parlar de temes incòmodes, fent prevenció d’abusos sexuals i millorant la comunicació amb els fills i filles.

Exit mobile version