@AnnaJorquera #JNC #Benvinguda

Anna Jorquera, regidora d'Esports i Joventut

Ara ja fa un any que vàrem entrar al capdavant del consistori rosinc. Donat que les meves responsabilitats al govern de Roses són l’àrea de joventut i esports, m’agradaria parlar-vos d’elles i d’altres temes relacionats. A banda del meu paper com a regidora, també us parlaré com a membre de la #JNCROSES.

#Resposta Ple Juny

#Pla local de Joventut #WORKSHOP

A dia d’avui no s’ha obert convocatòria des de la secretaria general de joventut. Tot i així, estem treballant i redactant seguint els eixos de formació, emprenedoria, lleure i treball.#treball hem apostat fort, tot impulsant la primera edició del #WORKSHOP que es va celebrar al #CAR entre joves demandants de feina i empresaris del municipi. La resposta dels empresaris no va ser tan immediata com la dels joves. Gràcies al boca-orella i a mesura que passaven els dies es van sumar a la iniciativa deu empreses juntament amb aquells que tot i no assistir presencialment varen participar. La tarda del 15 de juny feia goig veure les diferents sales del centre juvenil. Setanta nois i noies esperant el seu torn per ser entrevistats i els empresaris atents a cadascun dels joves que seien davant seu. He de dir que l’experiència va ser molt enriquidora per a tots. A l’espera de que les empreses ens confirmin els contractes que s’han realitzat, podem afirmar que més d’un ha contractat a més empleats que les ofertes que inicialment s’oferien. Molts d’ells eren de pobles veïns i al finalitzar el #WORKSHOP ens van fer saber que ofertaven l’activitat en els seus respectius ajuntaments per tal que engeguin la mateixa iniciativa. Durant els dies de preparació van estar-hi interessats d’altres consistoris per tal de participar. Tan debò poguéssim fer-ho, però la nostra responsabilitat recau en els nostres joves, els #rosincs i #rosinques.

Agraeixo la confiança dipositada, tant dels empresaris com dels joves, i les trucades rebudes de molts dels pares dels participants felicitant-nos pel nou projecte. Aquest reconeixement també ens motiva a continuar treballant. Tot això ha estat possible gràcies a l’equip tècnic de joventut i el recolzament per part dels companys de l’equip de govern.

#NOCorrebous

El meu vot va ser negatiu, haver votat positivament hauria estat anar contra els meus principis i espero i desitjo que els de molts #rosincs i #rosinques. Vull recalcar que l’any passat no em vaig oposar a la seva realització perquè no podia valorar-la sense haver assistit mai a cap diada similar i sense coneixement de causa. Però després de veure-ho una estona la decisió per aquest any la vaig tenir clara. Les vaques, bous, etc, tenen un sistema nerviós molt desenvolupat i sensible que els fa sentir des d’una cosa petita i per nosaltres insignificant, fins a qualsevol dany de major envergadura. Per això, amb aquesta activitat pateixen d’un estrès i angoixa de la qual nosaltres no en som conscients. Tot això sense tenir en compte les estirades de cues, orelles i cosses que reben per part d’alguns participants. Considero que ens podem divertir i podem gaudir de la nostre #FestaMajor d’una manera diferent que no sigui fent patir a aquest animals innocents. No trobo just continuar realitzant l’activitat pel simple fet que sigui una tradició.

Una vegada aprovada l’activitat, voldria que tothom que hi participi prengui #Consciència, i com que es vol continuar realitzant, que sigui de la manera menys dolorosa pels bous.

@CarlesFerres #PSC

Com en una carrera per a fer-se simpàtics, la oposició va felicitar una activitat de la #XarxadeConvivència. Crec que tenen massa importància com per ser frivolitzat en el Ple. Tot i així, quin millor recolzament se li pot fer a les entitats, clubs, associacions, fundacions, etc. que assistint i donant suport sincerament a les activitats que realitzen. No n’hi ha prou amb paraules de compliment. #FelicitatsenXarxa. Desitjar-vos a tots molt #BonEstiu. Treballeu força i aprofiteu per practicar molt d’#esport i #lleure!

Anna Jorquera i Navarro