Els antiherois envaeixen la Ciutadella

Educart

“Els antiherois de la Ciutadella” visita guiada per conèixer l’enigmàtic recinte fortificat de Roses

EducartEls Serveis Educatius del patrimoni històric de Roses, EducArt, ofereix per aquesta tardor una proposta que no deixarà indiferent a ningú. Es tracta de la visita teatralitzada, que va assolir molt d’èxit en quant a la participació, “Els antiherois de la Ciutadella”, sens dubte una manera, si més no curiosa, de conèixer a través de quatre personatges una mica irreverents, els quals explicaran als assistents, amb el seu peculiar punt de vista i amb un toc d’humor, la història del recinte fortificat, tan enigmàtic com, realment, desconegut.

Aquesta activitat, que ofereix una manera amena i lúdica de gaudir del patrimoni pensada per a petits i grans, es portarà a terme tots els diumenges, a partir del dia 9, dels mesos d’octubre i novembre.

Les visites s’oferiran en francès a les 11 a 12 hores, per tot seguit, de 12:30 a 13:30 hores, oferir-les en català i en castellà.

L’activitat te un preu de 10€ per persona, tot i que pels menors de 7 anys és gratuïta. Cal fer la reserva prèvia enviant un correu a patrimoni@roses.cat o bé  trucant al telèfon 972 15 14 66.

Durant la visita s’oferirà una degustació d’una copa de cava per tots els assistents.