Nadal a Roses

Antonio Orozco actuarà el 29 de juliol al festival Sons del Món de Roses 2023

El cantautor, que protagonitzarà una de les grans gires de l’any, se suma a la cantant francesa Zaz en el cartell d’un dels festivals més atractius i especials de la Costa Brava, el Sons del Món, que aviat publicarà la resta d’actuacions

Antonio Orozco serà el gran protagonista de la nit del 29 de juliol al festival Sons del Món de Roses. La seva gira “Mitad Antonio, mitad Orozco” farà que el públic que acudeixi a Roses se submergeixi en un viatge capitanejat per les dues meitats que conformen el 100% del cantautor català.

Al paratge únic de la Ciutadella de Roses, mostrarà el seu costat més personal, carismàtic i generós (Antonio) juntament a la seva faceta més artística (Orozco), sempre entregada, amb una veu esquinçada i una posada en escena que no deixa ningú indiferent. Sobretot gràcies a un nou format pensat especialment per cantar, ballar i gaudir dels grans èxits de la seva carrera musical, que ja són himnes que han marcat les vides de tota una generació.

Amb més d’1.500.000 discos venuts, 1 Disc de Diamant, 10 Discos de Platí i una bona col·lecció de Discos d’Or, Antonio Orozco és un dels artistes més premiats i estimats de la música de l’estat. Des dels seus inicis, els èxits i reconeixements han marcat una carrera imparable amb més de 2.500 concerts a Espanya, Europa i Llatinoamèrica i fins a deu discos d’estudi, culminats l’any 2020 per Aviónica , el seu darrer disc.

La 16a edició del festival delicatessen de l’Empordà, el Sons del Món, se celebrarà un any més exclusivament a la Ciutadella de Roses, un espai patrimonial i arqueològic, que és un dels escenaris més privilegiats de la Costa Brava.

Les entrades d’Antonio Orozco es posaran a la venda demà dimecres 8 de febrer a les 10h al web del festival www.sonsdelmon.cat, i pròximament s’anunciaran més artistes confirmats per aquesta edició del setzè aniversari.