Fira de la Rosa de Roses

Anuel AA, cap de cartell del Mediterranea Festival de Roses 2024

L’artista Anuell AA ha estat confirmat com a cap de cartell de l’edició d’emguany del Mediterranea Festival que acollirà a dalt dels seus diferents escenaris prop de 50 artistes

Mediterranea Festival, el festival que se celebra a Roses des de fa 9 anys, ha anunciat el seu cap de cartell i artista més esperat, Anuel AA. El porto-riqueny és un dels artistes més coneguts mundialment en el món de la música llatina, i actuarà a Roses el pròxim 3 d’agost de la mà del festival més gran de la Costa Brava. 

Anuel AA és reconegut en l’àmbit internacional com una icona de la música llatina. En llançar el seu àlbum “Real hasta la muerte”, es va posicionar en els primers llocs en les plataformes digitals. L’any 2018 va ser l’artista més vist a YouTube a nivell global durant més de 26 setmanes consecutives, i l’any 2019 va guanyar el seu primer Premi “Lo Nuestro” com a Artista Revelació. L’artista ha estat nominat també a múltiples premis internacionals, d’entre els quals destaquen els Billboard, els Latin Grammy, Premios Juventud o Premios Tu Música Urbano. També té col·laboracions amb artistes tan internacionals com Daddy Yankee, Karol G, Ozuna o J Balvin, entre d’altres. 

El Mediterranea ja es va consolidar en la passada edició amb xifres rècord, amb uns 20.000 assistents i les actuacions d’artistes tan reconeguts com Quevedo o Saiko. Aquest any l’aposta és encara més forta, amb una ampliació del recinte i més comoditats per al públic. 

Les primeres 10.000 entrades pel festival ja s’han esgotat. Ara, coincidint amb l’anunci del nou cap de cartell Anuel AA, avui dimecres, 15 de maig, a les 18:30 h sortiran a la venda 3.000 entrades més. 

Venda d’entrades i informació a www.mediterraneafestival.es.